EDIT. ARDENNES MAGAZINE

Contactgegevens EDIT. ARDENNES MAGAZINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDIT. ARDENNES MAGAZINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDIT. ARDENNES MAGAZINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LI?GE 6; 6660; HOUFFALIZE, België

Telefoon (phone): 61288304 (+32-61288304) 61288304 (+32-61288304)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDIT. ARDENNES MAGAZINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDIT. ARDENNES MAGAZINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDIT. ARDENNES MAGAZINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDIT. ARDENNES MAGAZINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDIT. ARDENNES MAGAZINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDIT. ARDENNES MAGAZINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDIT. ARDENNES MAGAZINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDIT. ARDENNES MAGAZINE
Products information EDIT. ARDENNES MAGAZINE

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in EDIT. ARDENNES MAGAZINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDIT. ARDENNES MAGAZINE
(Get full report from official database of BE for EDIT. ARDENNES MAGAZINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDIT. ARDENNES MAGAZINE
Addition kinds of activities for EDIT. ARDENNES MAGAZINE

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
26210402. Boek papier | Book paper
32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
51629904. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
59429904. College boekwinkels | College book stores

Werken bij EDIT. ARDENNES MAGAZINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDIT. ARDENNES MAGAZINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDIT. ARDENNES MAGAZINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDIT. ARDENNES MAGAZINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

 • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

 • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Sales Representative Medische Sector (THINES)

  Regio: THINES

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

 • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Durabrik Group

  Type: Vaste Job

  Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

  Regio: KWAREMONT

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van EDIT. ARDENNES MAGAZINE in sociale netwerken
Look for responds of EDIT. ARDENNES MAGAZINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDIT. ARDENNES MAGAZINE. Laat een reactie achter voor EDIT. ARDENNES MAGAZINE. EDIT. ARDENNES MAGAZINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDIT. ARDENNES MAGAZINE. Leave a respond for EDIT. ARDENNES MAGAZINE. EDIT. ARDENNES MAGAZINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDIT. ARDENNES MAGAZINE op de google maps. Adres en contacten EDIT. ARDENNES MAGAZINE
Location of EDIT. ARDENNES MAGAZINE on the google maps. Address and contacts of EDIT. ARDENNES MAGAZINE

Andere gerelateerde bedrijven als come EDIT. ARDENNES MAGAZINE EDIT. ARDENNES MAGAZINE: U.S. ST. BERN. WALTING | TOPPER | PEDICURE TINE | DISCO 2000 | RONDAERT-VERFAILLE

Other related companies as EDIT. ARDENNES MAGAZINE: U.S. ST. BERN. WALTING | TOPPER | PEDICURE TINE | DISCO 2000 | RONDAERT-VERFAILLE

EDIT. ARDENNES MAGAZINE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDIT. ARDENNES MAGAZINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf EDIT. ARDENNES MAGAZINE bevindt zich op het adres: RUE DE LI?GE 6; 6660; HOUFFALIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in EDIT. ARDENNES MAGAZINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDIT. ARDENNES MAGAZINE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDIT. ARDENNES MAGAZINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDIT. ARDENNES MAGAZINE, openstaande posities, locatie van EDIT. ARDENNES MAGAZINE op de kaart.

EDIT. ARDENNES MAGAZINE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDIT. ARDENNES MAGAZINE, company assigned to the tax number BE08820892333. The company EDIT. ARDENNES MAGAZINE is located at the address: RUE DE LI?GE 6; 6660; HOUFFALIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in EDIT. ARDENNES MAGAZINE were not found.
The main activity of EDIT. ARDENNES MAGAZINE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EDIT. ARDENNES MAGAZINE is not available. You also can look at reviews of EDIT. ARDENNES MAGAZINE, open positions, location of EDIT. ARDENNES MAGAZINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDIT. ARDENNES MAGAZINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDIT. ARDENNES MAGAZINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDIT. ARDENNES MAGAZINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDIT. ARDENNES MAGAZINE, employees, financial statistics.