EDDY LELEUX

Contactgegevens EDDY LELEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY LELEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY LELEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE QUENEAU 46; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ, België

Telefoon (phone): 68448569 (+32-68448569) 68448569 (+32-68448569)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY LELEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY LELEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY LELEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY LELEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY LELEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY LELEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY LELEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY LELEUX
Products information EDDY LELEUX

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in EDDY LELEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY LELEUX
(Get full report from official database of BE for EDDY LELEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY LELEUX
Addition kinds of activities for EDDY LELEUX

571399. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
23399900. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
34940104. Stoomuitrusting en specialiteiten | Steam fittings and specialties
42129902. Kolenvervoer, lokaal | Coal haulage, local
50630201. Dozen en fittingen, elektrisch | Boxes and fittings, electrical

Werken bij EDDY LELEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY LELEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY LELEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY LELEUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

 • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

 • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

 • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

 • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

 • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

 • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

 • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

 • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: HOME SWEET HOMES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

 • flexi-job (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: DEN EIK

  Type: Flexijob

  Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van EDDY LELEUX in sociale netwerken
Look for responds of EDDY LELEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY LELEUX. Laat een reactie achter voor EDDY LELEUX. EDDY LELEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY LELEUX. Leave a respond for EDDY LELEUX. EDDY LELEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY LELEUX op de google maps. Adres en contacten EDDY LELEUX
Location of EDDY LELEUX on the google maps. Address and contacts of EDDY LELEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY LELEUX EDDY LELEUX: NOLLET | PAUL MATON | J. LAMKIN | ABCSYS | PATISSERIE BAILLIUS

Other related companies as EDDY LELEUX: NOLLET | PAUL MATON | J. LAMKIN | ABCSYS | PATISSERIE BAILLIUS

EDDY LELEUX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY LELEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf EDDY LELEUX bevindt zich op het adres: RUE QUENEAU 46; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in EDDY LELEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY LELEUX is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY LELEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY LELEUX, openstaande posities, locatie van EDDY LELEUX op de kaart.

EDDY LELEUX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY LELEUX, company assigned to the tax number BE08869232177. The company EDDY LELEUX is located at the address: RUE QUENEAU 46; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in EDDY LELEUX were not found.
The main activity of EDDY LELEUX is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY LELEUX is not available. You also can look at reviews of EDDY LELEUX, open positions, location of EDDY LELEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY LELEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY LELEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY LELEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY LELEUX, employees, financial statistics.