EAGLE DESIGN

Contactgegevens EAGLE DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAGLE DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAGLE DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONDERBOSSENAARSTRAAT 1; 9680; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55312223 (+32-55312223) 55312223 (+32-55312223)

Fax (fax): +32 (82) 764-68-99 +32 (82) 764-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAGLE DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAGLE DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAGLE DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAGLE DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAGLE DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAGLE DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAGLE DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAGLE DESIGN
Products information EAGLE DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE04350280761
Ondernemingsnummer: 6976837158
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in EAGLE DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAGLE DESIGN
(Get full report from official database of BE for EAGLE DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAGLE DESIGN
Addition kinds of activities for EAGLE DESIGN

017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic
51990302. Cats | Cats

Werken bij EAGLE DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAGLE DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAGLE DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAGLE DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verhuizer (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

 • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Sales Promotor Klein Elektro (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HINION

  Type: Vaste Job

  Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

 • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: MARIAWENDE

  Type: Vaste Job

  ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Cronos International - Application Architects (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

 • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MAXIS INVEST

  Type: Flexijob

  !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van EAGLE DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of EAGLE DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAGLE DESIGN. Laat een reactie achter voor EAGLE DESIGN. EAGLE DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAGLE DESIGN. Leave a respond for EAGLE DESIGN. EAGLE DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAGLE DESIGN op de google maps. Adres en contacten EAGLE DESIGN
Location of EAGLE DESIGN on the google maps. Address and contacts of EAGLE DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come EAGLE DESIGN EAGLE DESIGN: AQUACALOR | de Ruiter Decor BVBA | Veszely Michel D.O. | GRIET CNUDDE | Verko

Other related companies as EAGLE DESIGN: AQUACALOR | de Ruiter Decor BVBA | Veszely Michel D.O. | GRIET CNUDDE | Verko

EAGLE DESIGN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAGLE DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350280761. Het bedrijf EAGLE DESIGN bevindt zich op het adres: ONDERBOSSENAARSTRAAT 1; 9680; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in EAGLE DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAGLE DESIGN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAGLE DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAGLE DESIGN, openstaande posities, locatie van EAGLE DESIGN op de kaart.

EAGLE DESIGN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAGLE DESIGN, company assigned to the tax number BE04350280761. The company EAGLE DESIGN is located at the address: ONDERBOSSENAARSTRAAT 1; 9680; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in EAGLE DESIGN were not found.
The main activity of EAGLE DESIGN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EAGLE DESIGN is not available. You also can look at reviews of EAGLE DESIGN, open positions, location of EAGLE DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAGLE DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAGLE DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAGLE DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAGLE DESIGN, employees, financial statistics.