E.V.L.

Contactgegevens E.V.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.V.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.V.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 65; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52449031 (+32-52449031) 52449031 (+32-52449031)

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.V.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.V.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.V.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.V.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.V.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.V.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.V.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.V.L.
Products information E.V.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in E.V.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.V.L.
(Get full report from official database of BE for E.V.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.V.L.
Addition kinds of activities for E.V.L.

01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
36340311. Luchtbevochtigers, elektrisch: huishouden | Humidifiers, electric: household
51910300. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals

Werken bij E.V.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.V.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.V.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.V.L.. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNIEKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ALL ROUND WORKS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

 • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

 • Operator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

 • Accountmanager Keukens (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

 • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

 • Teamleader nacht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: BONACHE

  Type: Vaste Job

  Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

 • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

 • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: STEMINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

 • Zaalmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LA VIGNETTE

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van E.V.L. in sociale netwerken
Look for responds of E.V.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.V.L.. Laat een reactie achter voor E.V.L.. E.V.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.V.L.. Leave a respond for E.V.L.. E.V.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.V.L. op de google maps. Adres en contacten E.V.L.
Location of E.V.L. on the google maps. Address and contacts of E.V.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.V.L. E.V.L.: BARNABE | AQUA-VEN | DOMINIQUE DE GHOUY | WOONDECORATIE BOONEN | Wachtzaal

Other related companies as E.V.L.: BARNABE | AQUA-VEN | DOMINIQUE DE GHOUY | WOONDECORATIE BOONEN | Wachtzaal

E.V.L. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.V.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf E.V.L. bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 65; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in E.V.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.V.L. is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.V.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.V.L., openstaande posities, locatie van E.V.L. op de kaart.

E.V.L. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.V.L., company assigned to the tax number BE09971710205. The company E.V.L. is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 65; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in E.V.L. were not found.
The main activity of E.V.L. is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.V.L. is not available. You also can look at reviews of E.V.L., open positions, location of E.V.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.V.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.V.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.V.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.V.L., employees, financial statistics.