DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.

Contactgegevens DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE EUG?NE FLAGEY 32; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26446424 (+32-26446424) 26446424 (+32-26446424)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DYNAMIC FLAGEY COPY SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DYNAMIC FLAGEY COPY SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.
Products information DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.
(Get full report from official database of BE for DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.
Addition kinds of activities for DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.

822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
65310106. Verkoopmakelaar, onroerend goed | Selling agent, real estate

Werken bij DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. Looking for open vacancies in other companies

 • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

 • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

 • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

 • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

 • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

 • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

 • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Vaste Job

  Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • Stikster (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Agilitas Genk

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. in sociale netwerken
Look for responds of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. Laat een reactie achter voor DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. Leave a respond for DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.. DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. op de google maps. Adres en contacten DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.
Location of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. on the google maps. Address and contacts of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: BOUTIQUE MIREILLE | FRANS RICHEZ | DANIEL CARON | UCOMAR | DE GREEF - CHAUVAUX

Other related companies as DYNAMIC FLAGEY COPY SERV.: BOUTIQUE MIREILLE | FRANS RICHEZ | DANIEL CARON | UCOMAR | DE GREEF - CHAUVAUX

DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. bevindt zich op het adres: PLACE EUG?NE FLAGEY 32; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., openstaande posities, locatie van DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. op de kaart.

DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., company assigned to the tax number BE01955810546. The company DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is located at the address: PLACE EUG?NE FLAGEY 32; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. is not available. You also can look at reviews of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., open positions, location of DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DYNAMIC FLAGEY COPY SERV., employees, financial statistics.