DUPLI-COPIE

Contactgegevens DUPLI-COPIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUPLI-COPIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUPLI-COPIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 28; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10224205 (+32-10224205) 10224205 (+32-10224205)

Fax (fax): +32 (10) 308-42-19 +32 (10) 308-42-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUPLI-COPIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUPLI-COPIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUPLI-COPIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUPLI-COPIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUPLI-COPIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUPLI-COPIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUPLI-COPIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUPLI-COPIE
Products information DUPLI-COPIE

BTW identificatienummer (tax): BE06478332519
Ondernemingsnummer: 4503814697
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Reprographies,Impressions Numériques,Photocopies,Impressions de Formulaires,Impressions en Couleurs,Impressions au Laser,Impressions d'Etiquettes,Brochures & Dépliants Publicitaires,Impression Quadri. Services: Instantané.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUPLI-COPIE
(Get full report from official database of BE for DUPLI-COPIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUPLI-COPIE
Addition kinds of activities for DUPLI-COPIE

349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
28330109. Vitamines, natuurlijk of synthetisch: bulk, ongecompliceerd | Vitamins, natural or synthetic: bulk, uncompounded
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij DUPLI-COPIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUPLI-COPIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUPLI-COPIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUPLI-COPIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

 • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

 • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: KEYAKI G.T

  Type: Studentenjob

  Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

 • Storemanager regio Kempen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

 • Podoloog (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

 • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

 • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van DUPLI-COPIE in sociale netwerken
Look for responds of DUPLI-COPIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUPLI-COPIE. Laat een reactie achter voor DUPLI-COPIE. DUPLI-COPIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUPLI-COPIE. Leave a respond for DUPLI-COPIE. DUPLI-COPIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUPLI-COPIE op de google maps. Adres en contacten DUPLI-COPIE
Location of DUPLI-COPIE on the google maps. Address and contacts of DUPLI-COPIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DUPLI-COPIE DUPLI-COPIE: DE HAARSTUDIO | EDDY DINGEMANS | Fides-Beschut Wonen Leuven VZW | GEERT LOETERS | Terlinden D

Other related companies as DUPLI-COPIE: DE HAARSTUDIO | EDDY DINGEMANS | Fides-Beschut Wonen Leuven VZW | GEERT LOETERS | Terlinden D

DUPLI-COPIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUPLI-COPIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06478332519. Het bedrijf DUPLI-COPIE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 28; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Reprographies,Impressions Numériques,Photocopies,Impressions de Formulaires,Impressions en Couleurs,Impressions au Laser,Impressions d'Etiquettes,Brochures & Dépliants Publicitaires,Impression Quadri. Services: Instantané..
De hoofdactiviteit van DUPLI-COPIE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUPLI-COPIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUPLI-COPIE, openstaande posities, locatie van DUPLI-COPIE op de kaart.

DUPLI-COPIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUPLI-COPIE, company assigned to the tax number BE06478332519. The company DUPLI-COPIE is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 28; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Reprographies,Impressions Numériques,Photocopies,Impressions de Formulaires,Impressions en Couleurs,Impressions au Laser,Impressions d'Etiquettes,Brochures & Dépliants Publicitaires,Impression Quadri. Services: Instantané..
The main activity of DUPLI-COPIE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUPLI-COPIE is not available. You also can look at reviews of DUPLI-COPIE, open positions, location of DUPLI-COPIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUPLI-COPIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUPLI-COPIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUPLI-COPIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUPLI-COPIE, employees, financial statistics.