DRUPO

Contactgegevens DRUPO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUPO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUPO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTERSTRAAT 167; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14659225 (+32-14659225) 14659225 (+32-14659225)

Fax (fax): +32 (60) 675-55-18 +32 (60) 675-55-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUPO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUPO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUPO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUPO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUPO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUPO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUPO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUPO
Products information DRUPO

BTW identificatienummer (tax): BE07620086669
Ondernemingsnummer: 2750671386
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DRUPO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUPO
(Get full report from official database of BE for DRUPO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUPO
Addition kinds of activities for DRUPO

07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
35560100. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
39990706. Gras, kunstmatig en bewaard | Grasses, artificial and preserved
91990404. Overheid, lokale overheid | General government, local government
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij DRUPO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUPO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUPO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUPO. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

 • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Studentenjob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

 • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

 • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

  Regio: ASTENE

  Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

  Type: Studentenjob

  Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

 • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

 • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: CHAUVET EUROPE

  Type: Vaste Job

  - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JDV Security

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

Zoek naar antwoorden van DRUPO in sociale netwerken
Look for responds of DRUPO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUPO. Laat een reactie achter voor DRUPO. DRUPO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUPO. Leave a respond for DRUPO. DRUPO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUPO op de google maps. Adres en contacten DRUPO
Location of DRUPO on the google maps. Address and contacts of DRUPO

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUPO DRUPO: BEYAERT PRESS | BEUSCART Y | COIFFURE MICHEL | RENAAT THYS | Lambrechts K

Other related companies as DRUPO: BEYAERT PRESS | BEUSCART Y | COIFFURE MICHEL | RENAAT THYS | Lambrechts K

DRUPO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUPO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07620086669. Het bedrijf DRUPO bevindt zich op het adres: OTTERSTRAAT 167; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 436,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUPO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUPO is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUPO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUPO, openstaande posities, locatie van DRUPO op de kaart.

DRUPO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUPO, company assigned to the tax number BE07620086669. The company DRUPO is located at the address: OTTERSTRAAT 167; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 436,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUPO were not found.
The main activity of DRUPO is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUPO is not available. You also can look at reviews of DRUPO, open positions, location of DRUPO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUPO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUPO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUPO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUPO, employees, financial statistics.