DRUKWERK JOS GRYSON

Contactgegevens DRUKWERK JOS GRYSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKWERK JOS GRYSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKWERK JOS GRYSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEK 76 BUS 7; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38883832 (+32-38883832) 38883832 (+32-38883832)

Fax (fax): +32 (16) 913-13-52 +32 (16) 913-13-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKWERK JOS GRYSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKWERK JOS GRYSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKWERK JOS GRYSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKWERK JOS GRYSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKWERK JOS GRYSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKWERK JOS GRYSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKWERK JOS GRYSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKWERK JOS GRYSON
Products information DRUKWERK JOS GRYSON

BTW identificatienummer (tax): BE01706970214
Ondernemingsnummer: 9439971923
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DRUKWERK JOS GRYSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKWERK JOS GRYSON
(Get full report from official database of BE for DRUKWERK JOS GRYSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKWERK JOS GRYSON
Addition kinds of activities for DRUKWERK JOS GRYSON

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
35230403. Blowers, voedergewassen | Blowers, forage
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij DRUKWERK JOS GRYSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKWERK JOS GRYSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKWERK JOS GRYSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKWERK JOS GRYSON. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

 • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

 • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

 • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

 • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

 • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • Junior Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van DRUKWERK JOS GRYSON in sociale netwerken
Look for responds of DRUKWERK JOS GRYSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKWERK JOS GRYSON. Laat een reactie achter voor DRUKWERK JOS GRYSON. DRUKWERK JOS GRYSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKWERK JOS GRYSON. Leave a respond for DRUKWERK JOS GRYSON. DRUKWERK JOS GRYSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKWERK JOS GRYSON op de google maps. Adres en contacten DRUKWERK JOS GRYSON
Location of DRUKWERK JOS GRYSON on the google maps. Address and contacts of DRUKWERK JOS GRYSON

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKWERK JOS GRYSON DRUKWERK JOS GRYSON: NEW MICROFIL SA | Imocom SA | Martin F | Kathleen | AVENIR VOLLEY CL. LEUZOIS

Other related companies as DRUKWERK JOS GRYSON: NEW MICROFIL SA | Imocom SA | Martin F | Kathleen | AVENIR VOLLEY CL. LEUZOIS

DRUKWERK JOS GRYSON is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKWERK JOS GRYSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706970214. Het bedrijf DRUKWERK JOS GRYSON bevindt zich op het adres: HOEK 76 BUS 7; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKWERK JOS GRYSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKWERK JOS GRYSON is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKWERK JOS GRYSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKWERK JOS GRYSON, openstaande posities, locatie van DRUKWERK JOS GRYSON op de kaart.

DRUKWERK JOS GRYSON is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKWERK JOS GRYSON, company assigned to the tax number BE01706970214. The company DRUKWERK JOS GRYSON is located at the address: HOEK 76 BUS 7; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKWERK JOS GRYSON were not found.
The main activity of DRUKWERK JOS GRYSON is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKWERK JOS GRYSON is not available. You also can look at reviews of DRUKWERK JOS GRYSON, open positions, location of DRUKWERK JOS GRYSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKWERK JOS GRYSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKWERK JOS GRYSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKWERK JOS GRYSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKWERK JOS GRYSON, employees, financial statistics.