DRUKKERY DRUBBEL

Contactgegevens DRUKKERY DRUBBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERY DRUBBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERY DRUBBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAALTEBRUGGESTRAAT 135; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92223469 (+32-92223469) 92223469 (+32-92223469)

Fax (fax): +32 (15) 528-71-36 +32 (15) 528-71-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERY DRUBBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERY DRUBBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERY DRUBBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERY DRUBBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERY DRUBBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERY DRUBBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERY DRUBBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERY DRUBBEL
Products information DRUKKERY DRUBBEL

BTW identificatienummer (tax): BE01591888427
Ondernemingsnummer: 4496398925
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DRUKKERY DRUBBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERY DRUBBEL
(Get full report from official database of BE for DRUKKERY DRUBBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERY DRUBBEL
Addition kinds of activities for DRUKKERY DRUBBEL

278205. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
781202. Video productie | Video production
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.

Werken bij DRUKKERY DRUBBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERY DRUBBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERY DRUBBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERY DRUBBEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

 • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

 • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

 • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

 • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Proios Maritime n.v.

  Type: Vaste Job

  Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

 • BARISTA (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERY DRUBBEL in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERY DRUBBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERY DRUBBEL. Laat een reactie achter voor DRUKKERY DRUBBEL. DRUKKERY DRUBBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERY DRUBBEL. Leave a respond for DRUKKERY DRUBBEL. DRUKKERY DRUBBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERY DRUBBEL op de google maps. Adres en contacten DRUKKERY DRUBBEL
Location of DRUKKERY DRUBBEL on the google maps. Address and contacts of DRUKKERY DRUBBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERY DRUBBEL DRUKKERY DRUBBEL: ALINE VANDER ELST | JOSE ROOSENS | GOVAERS PETER | Wasterlin D | MULTIPHARMA

Other related companies as DRUKKERY DRUBBEL: ALINE VANDER ELST | JOSE ROOSENS | GOVAERS PETER | Wasterlin D | MULTIPHARMA

DRUKKERY DRUBBEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERY DRUBBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01591888427. Het bedrijf DRUKKERY DRUBBEL bevindt zich op het adres: MAALTEBRUGGESTRAAT 135; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERY DRUBBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERY DRUBBEL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERY DRUBBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERY DRUBBEL, openstaande posities, locatie van DRUKKERY DRUBBEL op de kaart.

DRUKKERY DRUBBEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERY DRUBBEL, company assigned to the tax number BE01591888427. The company DRUKKERY DRUBBEL is located at the address: MAALTEBRUGGESTRAAT 135; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERY DRUBBEL were not found.
The main activity of DRUKKERY DRUBBEL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERY DRUBBEL is not available. You also can look at reviews of DRUKKERY DRUBBEL, open positions, location of DRUKKERY DRUBBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERY DRUBBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERY DRUBBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERY DRUBBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERY DRUBBEL, employees, financial statistics.