GOVAERS PETER

Contactgegevens GOVAERS PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOVAERS PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOVAERS PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheid 99 Box 1; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 73 77 (+32-014 67 73 77) 014 67 73 77 (+32-014 67 73 77)

Fax (fax): 014 67 92 48 (+32-014 67 92 48) 014 67 92 48 (+32-014 67 92 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOVAERS PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOVAERS PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOVAERS PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOVAERS PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOVAERS PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOVAERS PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOVAERS PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOVAERS PETER
Products information GOVAERS PETER

BTW identificatienummer (tax): BE08275970458
Ondernemingsnummer: 7963684082
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Investments; Insurance agents

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOVAERS PETER
(Get full report from official database of BE for GOVAERS PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOVAERS PETER
Addition kinds of activities for GOVAERS PETER

874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
17990103. Installatie van speelplaatsconstructies en apparatuur | Playground construction and equipment installation
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
50150104. Motoren, gebruikt | Engines, used
59999931. Lassen | Welding supplies
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor

Werken bij GOVAERS PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOVAERS PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOVAERS PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOVAERS PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van GOVAERS PETER in sociale netwerken
Look for responds of GOVAERS PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOVAERS PETER. Laat een reactie achter voor GOVAERS PETER. GOVAERS PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOVAERS PETER. Leave a respond for GOVAERS PETER. GOVAERS PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOVAERS PETER op de google maps. Adres en contacten GOVAERS PETER
Location of GOVAERS PETER on the google maps. Address and contacts of GOVAERS PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come GOVAERS PETER GOVAERS PETER: SOLECTRON BELGIUM NV | GARAGE VERKEMPINCK | Nathalie Coiffure | PATRICK SIMOENS-VAN COLENBERGHE | MARIE-TH?R?SE POLSPOEL

Other related companies as GOVAERS PETER: SOLECTRON BELGIUM NV | GARAGE VERKEMPINCK | Nathalie Coiffure | PATRICK SIMOENS-VAN COLENBERGHE | MARIE-TH?R?SE POLSPOEL

GOVAERS PETER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOVAERS PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08275970458. Het bedrijf GOVAERS PETER bevindt zich op het adres: Vrijheid 99 Box 1; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Savings-banks. Lijst met producten zijn Investments; Insurance agents.
De hoofdactiviteit van GOVAERS PETER is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOVAERS PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOVAERS PETER, openstaande posities, locatie van GOVAERS PETER op de kaart.

GOVAERS PETER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOVAERS PETER, company assigned to the tax number BE08275970458. The company GOVAERS PETER is located at the address: Vrijheid 99 Box 1; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Savings-banks. List of products are Investments; Insurance agents.
The main activity of GOVAERS PETER is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOVAERS PETER is not available. You also can look at reviews of GOVAERS PETER, open positions, location of GOVAERS PETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOVAERS PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOVAERS PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOVAERS PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOVAERS PETER, employees, financial statistics.