DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK
Private companiesNonclassifiable Establishments • DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK

Contactgegevens DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOONSSTRAAT 39; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32163135 32163135

Fax (fax): +32 (64) 229-71-57 +32 (64) 229-71-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK
Products information DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK

BTW identificatienummer (tax): BE09222717285
Ondernemingsnummer: 8874176025
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK
(Get full report from official database of BE for DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK
Addition kinds of activities for DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK

735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec

Werken bij DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

 • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

 • Recruitment Consultant (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

 • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: HEYDEVELD

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

 • Kelner (LEMBEEK)

  Regio: LEMBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADREM

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. Laat een reactie achter voor DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. Leave a respond for DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK. DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK op de google maps. Adres en contacten DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK
Location of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK on the google maps. Address and contacts of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: Bab Bijnens Algemene Bouwwerken | PICOLO | DAEMS | HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK: Bab Bijnens Algemene Bouwwerken | PICOLO | DAEMS | HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09222717285. Het bedrijf DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK bevindt zich op het adres: MOONSSTRAAT 39; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, openstaande posities, locatie van DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK op de kaart.

DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, company assigned to the tax number BE09222717285. The company DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is located at the address: MOONSSTRAAT 39; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK were not found.
The main activity of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK is not available. You also can look at reviews of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, open positions, location of DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERSKOLLEKT.TEGENDRUK, employees, financial statistics.