HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)
Private companiesNonclassifiable Establishments • HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)

Contactgegevens HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): address, phone, fax, email, website, opening hours

HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Paul Janson 92; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 92 13 11 (+32-071 92 13 11) 071 92 13 11 (+32-071 92 13 11)

Fax (fax): +32 (86) 746-92-40 +32 (86) 746-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)
Products information HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)

BTW identificatienummer (tax): BE03814147949
Ondernemingsnummer: 9077423095
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)
(Get full report from official database of BE for HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.))

Aanvulling soorten activiteiten voor HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)
Addition kinds of activities for HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
316199. Bagage, nee | Luggage, nec
17990209. Waterdicht | Waterproofing
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
73890400. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services

Werken bij HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) in sociale netwerken
Look for responds of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). Laat een reactie achter voor HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). Leave a respond for HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.). HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) op de google maps. Adres en contacten HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)
Location of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) on the google maps. Address and contacts of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.)

Andere gerelateerde bedrijven als come HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): CR?PES 24H/24. | AVEVE CLARISSE | BOUWOND. DE BLOCK WALTER | Oric | Acke & Co: Stem- & Spraakstudio

Other related companies as HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.): CR?PES 24H/24. | AVEVE CLARISSE | BOUWOND. DE BLOCK WALTER | Oric | Acke & Co: Stem- & Spraakstudio

HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814147949. Het bedrijf HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) bevindt zich op het adres: Boulevard Paul Janson 92; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), openstaande posities, locatie van HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) op de kaart.

HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), company assigned to the tax number BE03814147949. The company HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is located at the address: Boulevard Paul Janson 92; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals. Products created in HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) were not found.
The main activity of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) is not available. You also can look at reviews of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), open positions, location of HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOPITAL CIVIL (I.S.P.P.C.), employees, financial statistics.