DRUKKERIJ YCOMM EUROPE

Contactgegevens DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ YCOMM EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAALTECENTER BLOK G 365; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92454831 (+32-92454831) 92454831 (+32-92454831)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ YCOMM EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ YCOMM EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ YCOMM EUROPE
Products information DRUKKERIJ YCOMM EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DRUKKERIJ YCOMM EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ YCOMM EUROPE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ YCOMM EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ YCOMM EUROPE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ YCOMM EUROPE

355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'
50910703. motorboten | Motorboats

Werken bij DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

 • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

 • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

 • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

 • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Lader/Losser (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO DELDO

  Type: Studentenjob

  Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

 • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

 • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ YCOMM EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. DRUKKERIJ YCOMM EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. Leave a respond for DRUKKERIJ YCOMM EUROPE. DRUKKERIJ YCOMM EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ YCOMM EUROPE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ YCOMM EUROPE
Location of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ YCOMM EUROPE DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: Klaassen A BVBA | FRITUUR 'T KIEKSKE | FILIP LANNOO | PERFECT TRAVEL | Farvacques (Ets) SPRL

Other related companies as DRUKKERIJ YCOMM EUROPE: Klaassen A BVBA | FRITUUR 'T KIEKSKE | FILIP LANNOO | PERFECT TRAVEL | Farvacques (Ets) SPRL

DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf DRUKKERIJ YCOMM EUROPE bevindt zich op het adres: MAALTECENTER BLOK G 365; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ YCOMM EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ YCOMM EUROPE op de kaart.

DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, company assigned to the tax number BE03299438476. The company DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is located at the address: MAALTECENTER BLOK G 365; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ YCOMM EUROPE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, open positions, location of DRUKKERIJ YCOMM EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ YCOMM EUROPE, employees, financial statistics.