DRUKKERIJ WOUTER

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DRUKKERIJ WOUTER
Private companiesTobacco Products • DRUKKERIJ WOUTER

Contactgegevens DRUKKERIJ WOUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ WOUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ WOUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGENSESTEENWEG 129; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51655178 (+32-51655178) 51655178 (+32-51655178)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ WOUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ WOUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ WOUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ WOUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ WOUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ WOUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ WOUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ WOUTER
Products information DRUKKERIJ WOUTER

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DRUKKERIJ WOUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ WOUTER
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ WOUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ WOUTER
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ WOUTER

01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
22980306. Slings, touw | Slings, rope
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
33530000. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts

Werken bij DRUKKERIJ WOUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ WOUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ WOUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ WOUTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

 • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

 • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

 • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

 • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

 • (hulp)kok (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BARLEY'S

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: DE COQISSERIE

  Type: Flexijob

  Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ WOUTER in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ WOUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ WOUTER. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ WOUTER. DRUKKERIJ WOUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ WOUTER. Leave a respond for DRUKKERIJ WOUTER. DRUKKERIJ WOUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ WOUTER op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ WOUTER
Location of DRUKKERIJ WOUTER on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ WOUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ WOUTER DRUKKERIJ WOUTER: CINDY'S COIFFURE | HET MALLE BROODJE | De Henau M & Zoon | OSWALD MOERES | Maison du Peuple

Other related companies as DRUKKERIJ WOUTER: CINDY'S COIFFURE | HET MALLE BROODJE | De Henau M & Zoon | OSWALD MOERES | Maison du Peuple

DRUKKERIJ WOUTER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ WOUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf DRUKKERIJ WOUTER bevindt zich op het adres: WINGENSESTEENWEG 129; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ WOUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ WOUTER is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ WOUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ WOUTER, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ WOUTER op de kaart.

DRUKKERIJ WOUTER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ WOUTER, company assigned to the tax number BE04723541259. The company DRUKKERIJ WOUTER is located at the address: WINGENSESTEENWEG 129; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ WOUTER were not found.
The main activity of DRUKKERIJ WOUTER is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ WOUTER is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ WOUTER, open positions, location of DRUKKERIJ WOUTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ WOUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ WOUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ WOUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ WOUTER, employees, financial statistics.