DRUKKERIJ VEYS

Contactgegevens DRUKKERIJ VEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 125; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51489938 (+32-51489938) 51489938 (+32-51489938)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VEYS
Products information DRUKKERIJ VEYS

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DRUKKERIJ VEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VEYS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VEYS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VEYS

336499. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
20269905. Gebakken topping, behalve bevroren of droge mix | Whipped topping, except frozen or dry mix
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)

Werken bij DRUKKERIJ VEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VEYS. Looking for open vacancies in other companies

 • POETSHULP (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

 • Poetshulp Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

 • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

 • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

 • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KONI TRANS

  Type: Vaste Job

  Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

 • Junior administratief bediende (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

 • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

 • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

 • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CNP n.v.

  Type: Flexijob

  Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VEYS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VEYS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VEYS. DRUKKERIJ VEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VEYS. Leave a respond for DRUKKERIJ VEYS. DRUKKERIJ VEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VEYS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VEYS
Location of DRUKKERIJ VEYS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VEYS DRUKKERIJ VEYS: JOZEF DE PAUW | PRESSING NR. 1 | NICOLAS FALISE NOUVELLE | GEERT GEYSENS | CARROSSERIE DETREZ DESIGN

Other related companies as DRUKKERIJ VEYS: JOZEF DE PAUW | PRESSING NR. 1 | NICOLAS FALISE NOUVELLE | GEERT GEYSENS | CARROSSERIE DETREZ DESIGN

DRUKKERIJ VEYS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf DRUKKERIJ VEYS bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 125; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VEYS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VEYS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VEYS op de kaart.

DRUKKERIJ VEYS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VEYS, company assigned to the tax number BE07449798583. The company DRUKKERIJ VEYS is located at the address: KAPELLESTRAAT 125; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VEYS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VEYS is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VEYS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VEYS, open positions, location of DRUKKERIJ VEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VEYS, employees, financial statistics.