DRUKKERIJ VEST

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DRUKKERIJ VEST
Private companiesTobacco Products • DRUKKERIJ VEST

Contactgegevens DRUKKERIJ VEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 57; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37556436 (+32-37556436) 37556436 (+32-37556436)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VEST
Products information DRUKKERIJ VEST

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DRUKKERIJ VEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VEST
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VEST
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VEST

32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
32969900. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
50780101. Display gevallen, gekoeld | Display cases, refrigerated
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij DRUKKERIJ VEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

 • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

 • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • METSER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: PROOST MARC

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

 • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

 • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

 • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

 • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VEST in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VEST. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VEST. DRUKKERIJ VEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VEST. Leave a respond for DRUKKERIJ VEST. DRUKKERIJ VEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VEST op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VEST
Location of DRUKKERIJ VEST on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VEST

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VEST DRUKKERIJ VEST: ANTWERPSE KANTOOR BROODJES BVBA BVBA | Ramcash SPRL | THE CERCLE | SUPERSALON | FRANS SOMERS

Other related companies as DRUKKERIJ VEST: ANTWERPSE KANTOOR BROODJES BVBA BVBA | Ramcash SPRL | THE CERCLE | SUPERSALON | FRANS SOMERS

DRUKKERIJ VEST is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf DRUKKERIJ VEST bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 57; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VEST is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VEST, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VEST op de kaart.

DRUKKERIJ VEST is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VEST, company assigned to the tax number BE09213378906. The company DRUKKERIJ VEST is located at the address: ZANDSTRAAT 57; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VEST were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VEST is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VEST is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VEST, open positions, location of DRUKKERIJ VEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VEST, employees, financial statistics.