DRUKKERIJ VERMAERCKE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DRUKKERIJ VERMAERCKE
Private companiesSocial Services • DRUKKERIJ VERMAERCKE

Contactgegevens DRUKKERIJ VERMAERCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VERMAERCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VERMAERCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 47; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861128 (+32-93861128) 93861128 (+32-93861128)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VERMAERCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VERMAERCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VERMAERCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VERMAERCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VERMAERCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VERMAERCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VERMAERCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VERMAERCKE
Products information DRUKKERIJ VERMAERCKE

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DRUKKERIJ VERMAERCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VERMAERCKE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VERMAERCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VERMAERCKE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VERMAERCKE

519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij DRUKKERIJ VERMAERCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VERMAERCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VERMAERCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VERMAERCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

 • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

  Type: Vaste Job

  Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

 • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: DELMULLE

  Type: Vaste Job

  Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

 • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

 • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Flexijob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VERMAERCKE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VERMAERCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VERMAERCKE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VERMAERCKE. DRUKKERIJ VERMAERCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VERMAERCKE. Leave a respond for DRUKKERIJ VERMAERCKE. DRUKKERIJ VERMAERCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VERMAERCKE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VERMAERCKE
Location of DRUKKERIJ VERMAERCKE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VERMAERCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VERMAERCKE DRUKKERIJ VERMAERCKE: Méridienne (La) | STANDAARD BOEKHANDEL NINOVE | CHAMBRE D'H?TE | Palux BVBA | GEERT ROELANT

Other related companies as DRUKKERIJ VERMAERCKE: Méridienne (La) | STANDAARD BOEKHANDEL NINOVE | CHAMBRE D'H?TE | Palux BVBA | GEERT ROELANT

DRUKKERIJ VERMAERCKE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VERMAERCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf DRUKKERIJ VERMAERCKE bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 47; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VERMAERCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VERMAERCKE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VERMAERCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VERMAERCKE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VERMAERCKE op de kaart.

DRUKKERIJ VERMAERCKE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VERMAERCKE, company assigned to the tax number BE02393615722. The company DRUKKERIJ VERMAERCKE is located at the address: KAPELLESTRAAT 47; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VERMAERCKE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VERMAERCKE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VERMAERCKE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VERMAERCKE, open positions, location of DRUKKERIJ VERMAERCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VERMAERCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VERMAERCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VERMAERCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VERMAERCKE, employees, financial statistics.