DRUKKERIJ VERBAERE

Contactgegevens DRUKKERIJ VERBAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VERBAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VERBAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE BERGSTRAAT 2; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93690765 (+32-93690765) 93690765 (+32-93690765)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VERBAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VERBAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VERBAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VERBAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VERBAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VERBAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VERBAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VERBAERE
Products information DRUKKERIJ VERBAERE

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DRUKKERIJ VERBAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VERBAERE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VERBAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VERBAERE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VERBAERE

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij DRUKKERIJ VERBAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VERBAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VERBAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VERBAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Hulpelektricien (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

 • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

 • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

 • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

 • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: 'T BOS

  Type: Flexijob

  Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VERBAERE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VERBAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VERBAERE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VERBAERE. DRUKKERIJ VERBAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VERBAERE. Leave a respond for DRUKKERIJ VERBAERE. DRUKKERIJ VERBAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VERBAERE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VERBAERE
Location of DRUKKERIJ VERBAERE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VERBAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VERBAERE DRUKKERIJ VERBAERE: SHOPPING DES BRUY?RES | RASHONDEN KENNEL VAN HET LUMBOSHOF | Hostellerie "Au Vieux Sultan" (H?tel-Restaurant) | Future Line | COIFFURE ANNE

Other related companies as DRUKKERIJ VERBAERE: SHOPPING DES BRUY?RES | RASHONDEN KENNEL VAN HET LUMBOSHOF | Hostellerie "Au Vieux Sultan" (H?tel-Restaurant) | Future Line | COIFFURE ANNE

DRUKKERIJ VERBAERE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VERBAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf DRUKKERIJ VERBAERE bevindt zich op het adres: KORTE BERGSTRAAT 2; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VERBAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VERBAERE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VERBAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VERBAERE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VERBAERE op de kaart.

DRUKKERIJ VERBAERE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VERBAERE, company assigned to the tax number BE07047973632. The company DRUKKERIJ VERBAERE is located at the address: KORTE BERGSTRAAT 2; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VERBAERE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VERBAERE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VERBAERE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VERBAERE, open positions, location of DRUKKERIJ VERBAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VERBAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VERBAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VERBAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VERBAERE, employees, financial statistics.