DRUKKERIJ VANPARYS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DRUKKERIJ VANPARYS
Private companiesMotion Pictures • DRUKKERIJ VANPARYS

Contactgegevens DRUKKERIJ VANPARYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANPARYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANPARYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGWEG 44; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656520 (+32-51656520) 51656520 (+32-51656520)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANPARYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANPARYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANPARYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANPARYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANPARYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANPARYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANPARYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANPARYS
Products information DRUKKERIJ VANPARYS

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DRUKKERIJ VANPARYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANPARYS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANPARYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANPARYS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANPARYS

344204. Metalen deuren | Metal doors
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
33560204. Zilveren en zilveren legeringen, staven, lakens, enz. | Silver and silver alloy bars, rods, sheets, etc.
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
54619907. Pies | Pies

Werken bij DRUKKERIJ VANPARYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANPARYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANPARYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANPARYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: Talentus Waterloo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

 • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: OCMW BRAKEL

  Type: Dienstenchequebaan

  U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

 • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

 • IT Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

 • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ARCHITON

  Type: Vaste Job

  Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

 • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ANROB

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: Pearle Opticiens

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

 • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SEYNAEVE

  Type: Flexijob

  * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANPARYS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANPARYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANPARYS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANPARYS. DRUKKERIJ VANPARYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANPARYS. Leave a respond for DRUKKERIJ VANPARYS. DRUKKERIJ VANPARYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANPARYS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANPARYS
Location of DRUKKERIJ VANPARYS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANPARYS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANPARYS DRUKKERIJ VANPARYS: FLOR´IN | COIFFURE CHRISTEL | OBERT SPORT | ANTWERP KENDO | KATLIJN VERHAMME

Other related companies as DRUKKERIJ VANPARYS: FLOR´IN | COIFFURE CHRISTEL | OBERT SPORT | ANTWERP KENDO | KATLIJN VERHAMME

DRUKKERIJ VANPARYS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANPARYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf DRUKKERIJ VANPARYS bevindt zich op het adres: HOOGWEG 44; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANPARYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANPARYS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANPARYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANPARYS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANPARYS op de kaart.

DRUKKERIJ VANPARYS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANPARYS, company assigned to the tax number BE02337585449. The company DRUKKERIJ VANPARYS is located at the address: HOOGWEG 44; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANPARYS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANPARYS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANPARYS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANPARYS, open positions, location of DRUKKERIJ VANPARYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANPARYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANPARYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANPARYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANPARYS, employees, financial statistics.