DRUKKERIJ VANOVERBERGHE

Contactgegevens DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANOVERBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENBEEKSTRAAT 38; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51545440 (+32-51545440) 51545440 (+32-51545440)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANOVERBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANOVERBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANOVERBERGHE
Products information DRUKKERIJ VANOVERBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DRUKKERIJ VANOVERBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANOVERBERGHE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANOVERBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANOVERBERGHE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANOVERBERGHE

313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
34460106. Ladders, voor permanente installatie: metaal | Ladders, for permanent installation: metal
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
78220400. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution

Werken bij DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

 • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

 • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

 • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Operator Spuitgieten (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

 • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

 • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANOVERBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. DRUKKERIJ VANOVERBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. Leave a respond for DRUKKERIJ VANOVERBERGHE. DRUKKERIJ VANOVERBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANOVERBERGHE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANOVERBERGHE
Location of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANOVERBERGHE DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: C. VERBOVEN | JOSEPH LENTZEN | GLASWERKEN LENAERTS | VERPOORTEN | Renée

Other related companies as DRUKKERIJ VANOVERBERGHE: C. VERBOVEN | JOSEPH LENTZEN | GLASWERKEN LENAERTS | VERPOORTEN | Renée

DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf DRUKKERIJ VANOVERBERGHE bevindt zich op het adres: STEENBEEKSTRAAT 38; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANOVERBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANOVERBERGHE op de kaart.

DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, company assigned to the tax number BE05533233642. The company DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is located at the address: STEENBEEKSTRAAT 38; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANOVERBERGHE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, open positions, location of DRUKKERIJ VANOVERBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANOVERBERGHE, employees, financial statistics.