DRUKKERIJ VANHOUTTE

Contactgegevens DRUKKERIJ VANHOUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANHOUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANHOUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPITAALSTRAAT 115; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56602104 (+32-56602104) 56602104 (+32-56602104)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANHOUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANHOUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANHOUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANHOUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANHOUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANHOUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANHOUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANHOUTTE
Products information DRUKKERIJ VANHOUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DRUKKERIJ VANHOUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANHOUTTE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANHOUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANHOUTTE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANHOUTTE

3291. Schuurproducten | Abrasive products
396599. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
15420301. Garagebouw | Garage construction
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine

Werken bij DRUKKERIJ VANHOUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANHOUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANHOUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANHOUTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

 • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

 • Financieel Medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

 • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

 • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

 • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

 • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DOMO MEUBELEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

 • Medische Pedicure (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: PEDICOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANHOUTTE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANHOUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANHOUTTE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANHOUTTE. DRUKKERIJ VANHOUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANHOUTTE. Leave a respond for DRUKKERIJ VANHOUTTE. DRUKKERIJ VANHOUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANHOUTTE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANHOUTTE
Location of DRUKKERIJ VANHOUTTE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANHOUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANHOUTTE DRUKKERIJ VANHOUTTE: COIFFURE NICOLE | De Laet BVBA | SOC. BELGE BIBLIOPHILAT. | PETER ROORYCK | LeBeck BVBA

Other related companies as DRUKKERIJ VANHOUTTE: COIFFURE NICOLE | De Laet BVBA | SOC. BELGE BIBLIOPHILAT. | PETER ROORYCK | LeBeck BVBA

DRUKKERIJ VANHOUTTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANHOUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf DRUKKERIJ VANHOUTTE bevindt zich op het adres: SPITAALSTRAAT 115; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANHOUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANHOUTTE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANHOUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANHOUTTE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANHOUTTE op de kaart.

DRUKKERIJ VANHOUTTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANHOUTTE, company assigned to the tax number BE06812042236. The company DRUKKERIJ VANHOUTTE is located at the address: SPITAALSTRAAT 115; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANHOUTTE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANHOUTTE is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANHOUTTE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANHOUTTE, open positions, location of DRUKKERIJ VANHOUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANHOUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANHOUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANHOUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANHOUTTE, employees, financial statistics.