DRUKKERIJ VANDEVELDE

Contactgegevens DRUKKERIJ VANDEVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANDEVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANDEVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. DE KEYSERSTRAAT 6; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55303015 (+32-55303015) 55303015 (+32-55303015)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANDEVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANDEVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANDEVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANDEVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANDEVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANDEVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANDEVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANDEVELDE
Products information DRUKKERIJ VANDEVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRUKKERIJ VANDEVELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANDEVELDE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANDEVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANDEVELDE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANDEVELDE

13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij DRUKKERIJ VANDEVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANDEVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANDEVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANDEVELDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

 • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

 • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

 • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

 • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

 • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

 • Second line support medewerker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

 • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TABAK EXPRESS

  Type: Leercontract

  bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

 • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANDEVELDE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANDEVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANDEVELDE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANDEVELDE. DRUKKERIJ VANDEVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANDEVELDE. Leave a respond for DRUKKERIJ VANDEVELDE. DRUKKERIJ VANDEVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANDEVELDE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANDEVELDE
Location of DRUKKERIJ VANDEVELDE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANDEVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANDEVELDE DRUKKERIJ VANDEVELDE: LE JOUR SE L?VE | CAROLUS VAN DER VEKEN | Lebon P | BERCHEM TAXI | Mecagaume

Other related companies as DRUKKERIJ VANDEVELDE: LE JOUR SE L?VE | CAROLUS VAN DER VEKEN | Lebon P | BERCHEM TAXI | Mecagaume

DRUKKERIJ VANDEVELDE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANDEVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf DRUKKERIJ VANDEVELDE bevindt zich op het adres: A. DE KEYSERSTRAAT 6; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANDEVELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANDEVELDE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANDEVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANDEVELDE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANDEVELDE op de kaart.

DRUKKERIJ VANDEVELDE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANDEVELDE, company assigned to the tax number BE04432952880. The company DRUKKERIJ VANDEVELDE is located at the address: A. DE KEYSERSTRAAT 6; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANDEVELDE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANDEVELDE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANDEVELDE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANDEVELDE, open positions, location of DRUKKERIJ VANDEVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANDEVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANDEVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANDEVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANDEVELDE, employees, financial statistics.