CAROLUS VAN DER VEKEN

Contactgegevens CAROLUS VAN DER VEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAROLUS VAN DER VEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAROLUS VAN DER VEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSEL 22; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14853684 (+32-14853684) 14853684 (+32-14853684)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAROLUS VAN DER VEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAROLUS VAN DER VEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAROLUS VAN DER VEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAROLUS VAN DER VEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAROLUS VAN DER VEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAROLUS VAN DER VEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAROLUS VAN DER VEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAROLUS VAN DER VEKEN
Products information CAROLUS VAN DER VEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CAROLUS VAN DER VEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAROLUS VAN DER VEKEN
(Get full report from official database of BE for CAROLUS VAN DER VEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAROLUS VAN DER VEKEN
Addition kinds of activities for CAROLUS VAN DER VEKEN

504501. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
10410103. Ondergrondse goudwinning | Underground gold mining
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
34960200. Draadketting | Wire chain
51490100. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
80119904. Artsenkantoor, inclusief specialisten | Physicians' office, including specialists

Werken bij CAROLUS VAN DER VEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAROLUS VAN DER VEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAROLUS VAN DER VEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAROLUS VAN DER VEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van CAROLUS VAN DER VEKEN in sociale netwerken
Look for responds of CAROLUS VAN DER VEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAROLUS VAN DER VEKEN. Laat een reactie achter voor CAROLUS VAN DER VEKEN. CAROLUS VAN DER VEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAROLUS VAN DER VEKEN. Leave a respond for CAROLUS VAN DER VEKEN. CAROLUS VAN DER VEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAROLUS VAN DER VEKEN op de google maps. Adres en contacten CAROLUS VAN DER VEKEN
Location of CAROLUS VAN DER VEKEN on the google maps. Address and contacts of CAROLUS VAN DER VEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CAROLUS VAN DER VEKEN CAROLUS VAN DER VEKEN: COIFFURE CHRISTINE | Paula | R. LYEN | Petitjean Isabelle | GEORGE Michel

Other related companies as CAROLUS VAN DER VEKEN: COIFFURE CHRISTINE | Paula | R. LYEN | Petitjean Isabelle | GEORGE Michel

CAROLUS VAN DER VEKEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAROLUS VAN DER VEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf CAROLUS VAN DER VEKEN bevindt zich op het adres: VORSEL 22; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in CAROLUS VAN DER VEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAROLUS VAN DER VEKEN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAROLUS VAN DER VEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAROLUS VAN DER VEKEN, openstaande posities, locatie van CAROLUS VAN DER VEKEN op de kaart.

CAROLUS VAN DER VEKEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAROLUS VAN DER VEKEN, company assigned to the tax number BE07007324218. The company CAROLUS VAN DER VEKEN is located at the address: VORSEL 22; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in CAROLUS VAN DER VEKEN were not found.
The main activity of CAROLUS VAN DER VEKEN is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAROLUS VAN DER VEKEN is not available. You also can look at reviews of CAROLUS VAN DER VEKEN, open positions, location of CAROLUS VAN DER VEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAROLUS VAN DER VEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAROLUS VAN DER VEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAROLUS VAN DER VEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAROLUS VAN DER VEKEN, employees, financial statistics.