DRUKKERIJ VAN LINDEN

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DRUKKERIJ VAN LINDEN
Private companiesSocial Services • DRUKKERIJ VAN LINDEN

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN LINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN LINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN LINDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 9; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38869293 (+32-38869293) 38869293 (+32-38869293)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN LINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN LINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN LINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN LINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN LINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN LINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN LINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN LINDEN
Products information DRUKKERIJ VAN LINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DRUKKERIJ VAN LINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN LINDEN
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN LINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN LINDEN
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN LINDEN

13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
57190400. Venster meubilair | Window furnishings
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec

Werken bij DRUKKERIJ VAN LINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN LINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN LINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN LINDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

 • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

 • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

 • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TecQuality Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

 • Verpleegkundige (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Residentie Milsenhof

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

 • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Vesta vzw

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

 • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

 • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: HET BRUGHUIS

  Type: Flexijob

  Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN LINDEN in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN LINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN LINDEN. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN LINDEN. DRUKKERIJ VAN LINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN LINDEN. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN LINDEN. DRUKKERIJ VAN LINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN LINDEN op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN LINDEN
Location of DRUKKERIJ VAN LINDEN on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN LINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN LINDEN DRUKKERIJ VAN LINDEN: DEXIA | R. UNION MOMALLOISE | INTERFOTO | FIRMIN MEERSMAN | Deneckere Lieven bvba BVBA

Other related companies as DRUKKERIJ VAN LINDEN: DEXIA | R. UNION MOMALLOISE | INTERFOTO | FIRMIN MEERSMAN | Deneckere Lieven bvba BVBA

DRUKKERIJ VAN LINDEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN LINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN LINDEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 9; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN LINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN LINDEN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN LINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN LINDEN, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN LINDEN op de kaart.

DRUKKERIJ VAN LINDEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN LINDEN, company assigned to the tax number BE02335388183. The company DRUKKERIJ VAN LINDEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 9; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN LINDEN were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN LINDEN is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN LINDEN is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN LINDEN, open positions, location of DRUKKERIJ VAN LINDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN LINDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN LINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN LINDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN LINDEN, employees, financial statistics.