DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENOKKERZEELSTRAAT 14; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27202295 (+32-27202295) 27202295 (+32-27202295)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN
Products information DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Sérigraphies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
421204. Verhuizen diensten | Moving services
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
32920105. Tafelpads en padding, asbest | Table pads and padding, asbestos
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec

Werken bij DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN. DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN
Location of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: M. STRAHL | Gonzalez J | Glascentra Bavikhove | European Balloon Cooporation S.C.R.L | COENE ARTHUR

Other related companies as DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN: M. STRAHL | Gonzalez J | Glascentra Bavikhove | European Balloon Cooporation S.C.R.L | COENE ARTHUR

DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN bevindt zich op het adres: STEENOKKERZEELSTRAAT 14; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Sérigraphies..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, company assigned to the tax number BE08053497314. The company DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is located at the address: STEENOKKERZEELSTRAAT 14; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Sérigraphies..
The main activity of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, open positions, location of DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN, employees, financial statistics.