European Balloon Cooporation S.C.R.L

Contactgegevens European Balloon Cooporation S.C.R.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Balloon Cooporation S.C.R.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Balloon Cooporation S.C.R.L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de la Grande Espinette 20 1640 Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Balloon Cooporation S.C.R.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Balloon Cooporation S.C.R.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Balloon Cooporation S.C.R.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Balloon Cooporation S.C.R.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Balloon Cooporation S.C.R.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Balloon Cooporation S.C.R.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Balloon Cooporation S.C.R.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Balloon Cooporation S.C.R.L
Products information European Balloon Cooporation S.C.R.L

BTW identificatienummer (tax): BE06500305175
Ondernemingsnummer: 5598052978
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Tents,inflatable

Product categorie (product category): Hot-Air Balloons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Balloon Cooporation S.C.R.L
(Get full report from official database of BE for European Balloon Cooporation S.C.R.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Balloon Cooporation S.C.R.L
Addition kinds of activities for European Balloon Cooporation S.C.R.L

4489. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
569903. Sportkleding | Sports apparel
899905. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type

Werken bij European Balloon Cooporation S.C.R.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Balloon Cooporation S.C.R.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Balloon Cooporation S.C.R.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Balloon Cooporation S.C.R.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van European Balloon Cooporation S.C.R.L in sociale netwerken
Look for responds of European Balloon Cooporation S.C.R.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Balloon Cooporation S.C.R.L. Laat een reactie achter voor European Balloon Cooporation S.C.R.L. European Balloon Cooporation S.C.R.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Balloon Cooporation S.C.R.L. Leave a respond for European Balloon Cooporation S.C.R.L. European Balloon Cooporation S.C.R.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Balloon Cooporation S.C.R.L op de google maps. Adres en contacten European Balloon Cooporation S.C.R.L
Location of European Balloon Cooporation S.C.R.L on the google maps. Address and contacts of European Balloon Cooporation S.C.R.L

Andere gerelateerde bedrijven als come European Balloon Cooporation S.C.R.L European Balloon Cooporation S.C.R.L: CONTRAST EXPO NORM BELGIUM SPRL | Madelec NV | FUNDP-FAC.PHILOSOPHIE | LEON WEUSTEN | Van Den Bril

Other related companies as European Balloon Cooporation S.C.R.L: CONTRAST EXPO NORM BELGIUM SPRL | Madelec NV | FUNDP-FAC.PHILOSOPHIE | LEON WEUSTEN | Van Den Bril

European Balloon Cooporation S.C.R.L is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Balloon Cooporation S.C.R.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06500305175. Het bedrijf European Balloon Cooporation S.C.R.L bevindt zich op het adres: Chaussée de la Grande Espinette 20 1640 Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hot-Air Balloons. Lijst met producten zijn Tents,inflatable.
De hoofdactiviteit van European Balloon Cooporation S.C.R.L is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Balloon Cooporation S.C.R.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Balloon Cooporation S.C.R.L, openstaande posities, locatie van European Balloon Cooporation S.C.R.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

European Balloon Cooporation S.C.R.L is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Balloon Cooporation S.C.R.L, company assigned to the tax number BE06500305175. The company European Balloon Cooporation S.C.R.L is located at the address: Chaussée de la Grande Espinette 20 1640 Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hot-Air Balloons. List of products are Tents,inflatable.
The main activity of European Balloon Cooporation S.C.R.L is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of European Balloon Cooporation S.C.R.L is not available. You also can look at reviews of European Balloon Cooporation S.C.R.L, open positions, location of European Balloon Cooporation S.C.R.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Balloon Cooporation S.C.R.L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Balloon Cooporation S.C.R.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Balloon Cooporation S.C.R.L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Balloon Cooporation S.C.R.L, employees, financial statistics.