DRUKKERIJ VAN HERZELE

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN HERZELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN HERZELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN HERZELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NESTOR DE TI?RESTRAAT 74; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55313646 (+32-55313646) 55313646 (+32-55313646)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN HERZELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN HERZELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN HERZELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN HERZELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN HERZELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN HERZELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN HERZELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN HERZELE
Products information DRUKKERIJ VAN HERZELE

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DRUKKERIJ VAN HERZELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN HERZELE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN HERZELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN HERZELE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN HERZELE

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
38290218. Solarimeters | Solarimeters
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches

Werken bij DRUKKERIJ VAN HERZELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN HERZELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN HERZELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN HERZELE. Looking for open vacancies in other companies

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • technieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

 • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

 • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

 • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

 • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

 • (Assistent) Architect (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN HERZELE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN HERZELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN HERZELE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN HERZELE. DRUKKERIJ VAN HERZELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN HERZELE. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN HERZELE. DRUKKERIJ VAN HERZELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN HERZELE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN HERZELE
Location of DRUKKERIJ VAN HERZELE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN HERZELE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN HERZELE DRUKKERIJ VAN HERZELE: VANDERMEULEN DIRK | BREUGEL | Mega Computers Systems SA | VAMER | Thiry M

Other related companies as DRUKKERIJ VAN HERZELE: VANDERMEULEN DIRK | BREUGEL | Mega Computers Systems SA | VAMER | Thiry M

DRUKKERIJ VAN HERZELE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN HERZELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN HERZELE bevindt zich op het adres: NESTOR DE TI?RESTRAAT 74; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN HERZELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN HERZELE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN HERZELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN HERZELE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN HERZELE op de kaart.

DRUKKERIJ VAN HERZELE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN HERZELE, company assigned to the tax number BE02460906982. The company DRUKKERIJ VAN HERZELE is located at the address: NESTOR DE TI?RESTRAAT 74; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN HERZELE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN HERZELE is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN HERZELE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN HERZELE, open positions, location of DRUKKERIJ VAN HERZELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN HERZELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN HERZELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN HERZELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN HERZELE, employees, financial statistics.