DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE
Private companiesMotion Pictures • DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMGATSTRAAT 7A; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51486108 (+32-51486108) 51486108 (+32-51486108)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE
Products information DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE

943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
28690107. Isopropylalcohol, isopropanol | Isopropyl alcohol, isopropanol
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

 • Afdelingsmanager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

 • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

 • Calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

 • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE. DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE
Location of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: PARDAEN BEHANG- EN SCHILDERWERKEN | SMETS & FILS | GARAGE CAERS | M.B.M. | ACTUEL GP

Other related companies as DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE: PARDAEN BEHANG- EN SCHILDERWERKEN | SMETS & FILS | GARAGE CAERS | M.B.M. | ACTUEL GP

DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE bevindt zich op het adres: BLOEMGATSTRAAT 7A; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE op de kaart.

DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, company assigned to the tax number BE05428314208. The company DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is located at the address: BLOEMGATSTRAAT 7A; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, open positions, location of DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN DRIESSCHE, employees, financial statistics.