DRUKKERIJ VAN DE WEGHE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DRUKKERIJ VAN DE WEGHE
Private companiesRailroad Transportation • DRUKKERIJ VAN DE WEGHE

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN DE WEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEKENIJSTRAAT 1; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93727372 (+32-93727372) 93727372 (+32-93727372)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN DE WEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN DE WEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN DE WEGHE
Products information DRUKKERIJ VAN DE WEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DRUKKERIJ VAN DE WEGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN DE WEGHE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN DE WEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN DE WEGHE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN DE WEGHE

781202. Video productie | Video production
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
36250201. Armatuur relais | Armature relays
50990201. cordwood | Cordwood
51590200. Boerderijdieren | Farm animals
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Start People Call Limburg

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

 • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

 • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Technical Specialist (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

 • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN DE WEGHE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. DRUKKERIJ VAN DE WEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN DE WEGHE. DRUKKERIJ VAN DE WEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN DE WEGHE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN DE WEGHE
Location of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN DE WEGHE DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: RENMANS | ASSOCIATED SECRETARIES | VOORUITZICHT BOUWONDERN. | C.E. THIBAUT-UCCLE (THIBUCLE) | ISIDOOR VAN DE WEEGHDE

Other related companies as DRUKKERIJ VAN DE WEGHE: RENMANS | ASSOCIATED SECRETARIES | VOORUITZICHT BOUWONDERN. | C.E. THIBAUT-UCCLE (THIBUCLE) | ISIDOOR VAN DE WEEGHDE

DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN DE WEGHE bevindt zich op het adres: DEKENIJSTRAAT 1; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN DE WEGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN DE WEGHE op de kaart.

DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, company assigned to the tax number BE07271545410. The company DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is located at the address: DEKENIJSTRAAT 1; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN DE WEGHE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, open positions, location of DRUKKERIJ VAN DE WEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN DE WEGHE, employees, financial statistics.