VOORUITZICHT BOUWONDERN.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VOORUITZICHT BOUWONDERN.
Private companiesRailroad Transportation • VOORUITZICHT BOUWONDERN.

Contactgegevens VOORUITZICHT BOUWONDERN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOORUITZICHT BOUWONDERN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOORUITZICHT BOUWONDERN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD DE WAELSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32609595 32609595

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOORUITZICHT BOUWONDERN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOORUITZICHT BOUWONDERN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOORUITZICHT BOUWONDERN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOORUITZICHT BOUWONDERN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOORUITZICHT BOUWONDERN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOORUITZICHT BOUWONDERN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOORUITZICHT BOUWONDERN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOORUITZICHT BOUWONDERN.
Products information VOORUITZICHT BOUWONDERN.

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: B?timents Industriels,Bureaux.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction industrielle and commerciale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOORUITZICHT BOUWONDERN.
(Get full report from official database of BE for VOORUITZICHT BOUWONDERN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOORUITZICHT BOUWONDERN.
Addition kinds of activities for VOORUITZICHT BOUWONDERN.

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
56999904. Formele kleding | Formal wear
57360101. organen | Organs
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij VOORUITZICHT BOUWONDERN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOORUITZICHT BOUWONDERN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOORUITZICHT BOUWONDERN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOORUITZICHT BOUWONDERN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

Zoek naar antwoorden van VOORUITZICHT BOUWONDERN. in sociale netwerken
Look for responds of VOORUITZICHT BOUWONDERN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOORUITZICHT BOUWONDERN.. Laat een reactie achter voor VOORUITZICHT BOUWONDERN.. VOORUITZICHT BOUWONDERN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOORUITZICHT BOUWONDERN.. Leave a respond for VOORUITZICHT BOUWONDERN.. VOORUITZICHT BOUWONDERN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOORUITZICHT BOUWONDERN. op de google maps. Adres en contacten VOORUITZICHT BOUWONDERN.
Location of VOORUITZICHT BOUWONDERN. on the google maps. Address and contacts of VOORUITZICHT BOUWONDERN.

Andere gerelateerde bedrijven als come VOORUITZICHT BOUWONDERN. VOORUITZICHT BOUWONDERN.: CBC | Lauwers L | FRAN-CLO | X Y Z SPRL | GARAGE MARC GIELEN

Other related companies as VOORUITZICHT BOUWONDERN.: CBC | Lauwers L | FRAN-CLO | X Y Z SPRL | GARAGE MARC GIELEN

VOORUITZICHT BOUWONDERN. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOORUITZICHT BOUWONDERN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf VOORUITZICHT BOUWONDERN. bevindt zich op het adres: LEOPOLD DE WAELSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction industrielle and commerciale. Lijst met producten zijn Activités: B?timents Industriels,Bureaux.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van VOORUITZICHT BOUWONDERN. is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOORUITZICHT BOUWONDERN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOORUITZICHT BOUWONDERN., openstaande posities, locatie van VOORUITZICHT BOUWONDERN. op de kaart.

VOORUITZICHT BOUWONDERN. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOORUITZICHT BOUWONDERN., company assigned to the tax number BE02168395996. The company VOORUITZICHT BOUWONDERN. is located at the address: LEOPOLD DE WAELSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction industrielle and commerciale. List of products are Activités: B?timents Industriels,Bureaux.. Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of VOORUITZICHT BOUWONDERN. is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOORUITZICHT BOUWONDERN. is not available. You also can look at reviews of VOORUITZICHT BOUWONDERN., open positions, location of VOORUITZICHT BOUWONDERN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOORUITZICHT BOUWONDERN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOORUITZICHT BOUWONDERN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOORUITZICHT BOUWONDERN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOORUITZICHT BOUWONDERN., employees, financial statistics.