DRUKKERIJ VAN DAELE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DRUKKERIJ VAN DAELE
Private companiesMiscellaneous Retail • DRUKKERIJ VAN DAELE

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN DAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN DAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN DAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E 3 LAAN 68-70; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93863235 (+32-93863235) 93863235 (+32-93863235)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN DAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN DAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN DAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN DAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN DAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN DAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN DAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN DAELE
Products information DRUKKERIJ VAN DAELE

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DRUKKERIJ VAN DAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN DAELE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN DAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN DAELE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN DAELE

203702. Fruitsappen | Fruit juices
367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
35779907. Input / output apparatuur, computer | Input/output equipment, computer
50639904. Motorregelaars, voorgerechten en relais: elektrisch | Motor controls, starters and relays: electric

Werken bij DRUKKERIJ VAN DAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN DAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN DAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN DAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Laseroperator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als laseroperator.

 • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

 • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

 • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

 • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

  Type: Vaste Job

  Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

 • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HINION

  Type: Vaste Job

  Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

 • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: TCI EUROPE

  Type: Vaste Job

  TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

 • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  -*******-

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN DAELE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN DAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN DAELE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN DAELE. DRUKKERIJ VAN DAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN DAELE. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN DAELE. DRUKKERIJ VAN DAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN DAELE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN DAELE
Location of DRUKKERIJ VAN DAELE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN DAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN DAELE DRUKKERIJ VAN DAELE: Self Car-Wash | Credit Mosan | Hanique C | DENIS CLAROT | Welkom (In De)

Other related companies as DRUKKERIJ VAN DAELE: Self Car-Wash | Credit Mosan | Hanique C | DENIS CLAROT | Welkom (In De)

DRUKKERIJ VAN DAELE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN DAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN DAELE bevindt zich op het adres: E 3 LAAN 68-70; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN DAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN DAELE is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN DAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN DAELE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN DAELE op de kaart.

DRUKKERIJ VAN DAELE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN DAELE, company assigned to the tax number BE01880004882. The company DRUKKERIJ VAN DAELE is located at the address: E 3 LAAN 68-70; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN DAELE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN DAELE is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN DAELE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN DAELE, open positions, location of DRUKKERIJ VAN DAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN DAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN DAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN DAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN DAELE, employees, financial statistics.