DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 1; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53630404 (+32-53630404) 53630404 (+32-53630404)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL
Products information DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
38210000. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
92249900. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec

Werken bij DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

 • Magazijnier (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

 • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

 • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: A Concept

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

 • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

 • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

 • Marketing coördinator (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL. DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL
Location of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: Silkens Tuincentrum | Kantoff | Krul | Dinet | Country Loft

Other related companies as DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL: Silkens Tuincentrum | Kantoff | Krul | Dinet | Country Loft

DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 1; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL op de kaart.

DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, company assigned to the tax number BE07078735351. The company DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is located at the address: KERKSTRAAT 1; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, open positions, location of DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN BOXSTAEL, employees, financial statistics.