DRUKKERIJ UITG. DEJONG

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DRUKKERIJ UITG. DEJONG
Private companiesMiscellaneous Retail • DRUKKERIJ UITG. DEJONG

Contactgegevens DRUKKERIJ UITG. DEJONG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ UITG. DEJONG: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ UITG. DEJONG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NASSAULAAN 1; 2387; BAARLE-HERTOG, België

Telefoon (phone): 14699119 (+32-14699119) 14699119 (+32-14699119)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ UITG. DEJONG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ UITG. DEJONG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ UITG. DEJONG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ UITG. DEJONG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ UITG. DEJONG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ UITG. DEJONG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ UITG. DEJONG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ UITG. DEJONG
Products information DRUKKERIJ UITG. DEJONG

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DRUKKERIJ UITG. DEJONG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ UITG. DEJONG
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ UITG. DEJONG)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ UITG. DEJONG
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ UITG. DEJONG

363902. Naaimachine | Sewing equipment
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
51980103. Emailen | Enamels
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon

Werken bij DRUKKERIJ UITG. DEJONG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ UITG. DEJONG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ UITG. DEJONG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ UITG. DEJONG. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

 • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

 • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • Operator plooibank (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PEGODE

  Type: Studentenjob

  ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

 • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

 • Business Development Manager HR Services (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Sales Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ UITG. DEJONG in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ UITG. DEJONG in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ UITG. DEJONG. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ UITG. DEJONG. DRUKKERIJ UITG. DEJONG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ UITG. DEJONG. Leave a respond for DRUKKERIJ UITG. DEJONG. DRUKKERIJ UITG. DEJONG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ UITG. DEJONG op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ UITG. DEJONG
Location of DRUKKERIJ UITG. DEJONG on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ UITG. DEJONG

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ UITG. DEJONG DRUKKERIJ UITG. DEJONG: Radelet C | Vue sur Jardin | Laurette | J. EYLENBOSCH/J.F. EYLENBOSCH | De Wilde Andr茅

Other related companies as DRUKKERIJ UITG. DEJONG: Radelet C | Vue sur Jardin | Laurette | J. EYLENBOSCH/J.F. EYLENBOSCH | De Wilde Andr茅

DRUKKERIJ UITG. DEJONG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ UITG. DEJONG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf DRUKKERIJ UITG. DEJONG bevindt zich op het adres: NASSAULAAN 1; 2387; BAARLE-HERTOG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ UITG. DEJONG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ UITG. DEJONG is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ UITG. DEJONG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ UITG. DEJONG, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ UITG. DEJONG op de kaart.

DRUKKERIJ UITG. DEJONG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ UITG. DEJONG, company assigned to the tax number BE07165252685. The company DRUKKERIJ UITG. DEJONG is located at the address: NASSAULAAN 1; 2387; BAARLE-HERTOG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ UITG. DEJONG were not found.
The main activity of DRUKKERIJ UITG. DEJONG is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ UITG. DEJONG is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ UITG. DEJONG, open positions, location of DRUKKERIJ UITG. DEJONG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ UITG. DEJONG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ UITG. DEJONG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ UITG. DEJONG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ UITG. DEJONG, employees, financial statistics.