DRUKKERIJ TEAM CARD

Contactgegevens DRUKKERIJ TEAM CARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ TEAM CARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ TEAM CARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOSSELMANSTRAAT 7F; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50614397 (+32-50614397) 50614397 (+32-50614397)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ TEAM CARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ TEAM CARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ TEAM CARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ TEAM CARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ TEAM CARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ TEAM CARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ TEAM CARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ TEAM CARD
Products information DRUKKERIJ TEAM CARD

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DRUKKERIJ TEAM CARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ TEAM CARD
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ TEAM CARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ TEAM CARD
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ TEAM CARD

4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
24110104. Stavenbouten, hout: gekapt | Stave bolts, wood: hewn
58130200. Nachtclubs | Night clubs
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance
79480302. Stallen, racen | Stables, racing
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij DRUKKERIJ TEAM CARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ TEAM CARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ TEAM CARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ TEAM CARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

 • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Q-jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

 • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

 • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Genk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

 • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SEGERS SELECT

  Type: Vaste Job

  Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

 • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

 • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

  Regio: België

  Bedrijf: La Confiance

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ TEAM CARD in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ TEAM CARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ TEAM CARD. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ TEAM CARD. DRUKKERIJ TEAM CARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ TEAM CARD. Leave a respond for DRUKKERIJ TEAM CARD. DRUKKERIJ TEAM CARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ TEAM CARD op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ TEAM CARD
Location of DRUKKERIJ TEAM CARD on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ TEAM CARD

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ TEAM CARD DRUKKERIJ TEAM CARD: ALAIN GASPARD | ANDRE VAN MULDERS | STOCK DOE HET ZELF | CHR. CAYET | CHRISTIAN LEPAFFE

Other related companies as DRUKKERIJ TEAM CARD: ALAIN GASPARD | ANDRE VAN MULDERS | STOCK DOE HET ZELF | CHR. CAYET | CHRISTIAN LEPAFFE

DRUKKERIJ TEAM CARD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ TEAM CARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf DRUKKERIJ TEAM CARD bevindt zich op het adres: MOSSELMANSTRAAT 7F; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ TEAM CARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ TEAM CARD is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ TEAM CARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ TEAM CARD, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ TEAM CARD op de kaart.

DRUKKERIJ TEAM CARD is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ TEAM CARD, company assigned to the tax number BE09616302490. The company DRUKKERIJ TEAM CARD is located at the address: MOSSELMANSTRAAT 7F; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ TEAM CARD were not found.
The main activity of DRUKKERIJ TEAM CARD is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ TEAM CARD is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ TEAM CARD, open positions, location of DRUKKERIJ TEAM CARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ TEAM CARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ TEAM CARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ TEAM CARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ TEAM CARD, employees, financial statistics.