DRUKKERIJ TANGHE GEBRS

Contactgegevens DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ TANGHE GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 30; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56511642 (+32-56511642) 56511642 (+32-56511642)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ TANGHE GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ TANGHE GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ TANGHE GEBRS
Products information DRUKKERIJ TANGHE GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DRUKKERIJ TANGHE GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ TANGHE GEBRS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ TANGHE GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ TANGHE GEBRS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ TANGHE GEBRS

306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings

Werken bij DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC frezer (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

 • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

 • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

 • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

 • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ TANGHE GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. DRUKKERIJ TANGHE GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. Leave a respond for DRUKKERIJ TANGHE GEBRS. DRUKKERIJ TANGHE GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ TANGHE GEBRS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ TANGHE GEBRS
Location of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ TANGHE GEBRS DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: Elcalux | Global Car Transport | Vandenhouten Chris | RITA COCQUYT | ERNILS

Other related companies as DRUKKERIJ TANGHE GEBRS: Elcalux | Global Car Transport | Vandenhouten Chris | RITA COCQUYT | ERNILS

DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf DRUKKERIJ TANGHE GEBRS bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 30; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ TANGHE GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ TANGHE GEBRS op de kaart.

DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, company assigned to the tax number BE06147369384. The company DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is located at the address: RIJSELSTRAAT 30; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ TANGHE GEBRS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, open positions, location of DRUKKERIJ TANGHE GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ TANGHE GEBRS, employees, financial statistics.