DRUKKERIJ T'HOOFT

Contactgegevens DRUKKERIJ T'HOOFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ T'HOOFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ T'HOOFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DURMELAAN 11; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93259292 (+32-93259292) 93259292 (+32-93259292)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ T'HOOFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ T'HOOFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ T'HOOFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ T'HOOFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ T'HOOFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ T'HOOFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ T'HOOFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ T'HOOFT
Products information DRUKKERIJ T'HOOFT

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DRUKKERIJ T'HOOFT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ T'HOOFT
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ T'HOOFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ T'HOOFT
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ T'HOOFT

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
23410200. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij DRUKKERIJ T'HOOFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ T'HOOFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ T'HOOFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ T'HOOFT. Looking for open vacancies in other companies

 • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

 • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

 • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

 • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

 • Fineervoeger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

  Type: Vaste Job

  fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Studiecoach (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

 • Account managers Abacus (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Abacus Networks

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

 • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ T'HOOFT in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ T'HOOFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ T'HOOFT. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ T'HOOFT. DRUKKERIJ T'HOOFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ T'HOOFT. Leave a respond for DRUKKERIJ T'HOOFT. DRUKKERIJ T'HOOFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ T'HOOFT op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ T'HOOFT
Location of DRUKKERIJ T'HOOFT on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ T'HOOFT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ T'HOOFT DRUKKERIJ T'HOOFT: Vulkoprin NV | DE DRIE LINDEN | GARAGE DE LA GARE | APOTEEK BYTEBIER | LA TRADITION ARTISANALE

Other related companies as DRUKKERIJ T'HOOFT: Vulkoprin NV | DE DRIE LINDEN | GARAGE DE LA GARE | APOTEEK BYTEBIER | LA TRADITION ARTISANALE

DRUKKERIJ T'HOOFT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ T'HOOFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf DRUKKERIJ T'HOOFT bevindt zich op het adres: DURMELAAN 11; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ T'HOOFT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ T'HOOFT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ T'HOOFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ T'HOOFT, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ T'HOOFT op de kaart.

DRUKKERIJ T'HOOFT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ T'HOOFT, company assigned to the tax number BE03180236816. The company DRUKKERIJ T'HOOFT is located at the address: DURMELAAN 11; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ T'HOOFT were not found.
The main activity of DRUKKERIJ T'HOOFT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ T'HOOFT is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ T'HOOFT, open positions, location of DRUKKERIJ T'HOOFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ T'HOOFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ T'HOOFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ T'HOOFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ T'HOOFT, employees, financial statistics.