DRUKKERIJ SURPLUS

Contactgegevens DRUKKERIJ SURPLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ SURPLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ SURPLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VUNT 10; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16444777 (+32-16444777) 16444777 (+32-16444777)

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ SURPLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ SURPLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ SURPLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ SURPLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ SURPLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ SURPLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ SURPLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ SURPLUS
Products information DRUKKERIJ SURPLUS

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DRUKKERIJ SURPLUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ SURPLUS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ SURPLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ SURPLUS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ SURPLUS

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
72990402. Huis zitten | House sitting
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers

Werken bij DRUKKERIJ SURPLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ SURPLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ SURPLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ SURPLUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

 • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

 • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

 • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

 • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

 • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

 • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

 • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ SURPLUS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ SURPLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ SURPLUS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ SURPLUS. DRUKKERIJ SURPLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ SURPLUS. Leave a respond for DRUKKERIJ SURPLUS. DRUKKERIJ SURPLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ SURPLUS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ SURPLUS
Location of DRUKKERIJ SURPLUS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ SURPLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ SURPLUS DRUKKERIJ SURPLUS: VERMEIRE M | FERROJETTOIS | PAUL VAN VOLSEM | CLOTAIRE DELITENIE | Meerschaege Gebr

Other related companies as DRUKKERIJ SURPLUS: VERMEIRE M | FERROJETTOIS | PAUL VAN VOLSEM | CLOTAIRE DELITENIE | Meerschaege Gebr

DRUKKERIJ SURPLUS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ SURPLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf DRUKKERIJ SURPLUS bevindt zich op het adres: DE VUNT 10; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ SURPLUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ SURPLUS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ SURPLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ SURPLUS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ SURPLUS op de kaart.

DRUKKERIJ SURPLUS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ SURPLUS, company assigned to the tax number BE08845611572. The company DRUKKERIJ SURPLUS is located at the address: DE VUNT 10; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ SURPLUS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ SURPLUS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ SURPLUS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ SURPLUS, open positions, location of DRUKKERIJ SURPLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ SURPLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ SURPLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ SURPLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ SURPLUS, employees, financial statistics.