DRUKKERIJ SURDIACOURT

Contactgegevens DRUKKERIJ SURDIACOURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ SURDIACOURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ SURDIACOURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLEBEEKSTRAAT 41; 9661; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55423470 (+32-55423470) 55423470 (+32-55423470)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ SURDIACOURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ SURDIACOURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ SURDIACOURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ SURDIACOURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ SURDIACOURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ SURDIACOURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ SURDIACOURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ SURDIACOURT
Products information DRUKKERIJ SURDIACOURT

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DRUKKERIJ SURDIACOURT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ SURDIACOURT
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ SURDIACOURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ SURDIACOURT
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ SURDIACOURT

3589. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec

Werken bij DRUKKERIJ SURDIACOURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ SURDIACOURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ SURDIACOURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ SURDIACOURT. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

 • CNC Plooier (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

 • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

 • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

 • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: JOXX

  Type: Studentenjob

  Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Rekruut

  Type: Vaste Job

  >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

 • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

 • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ SURDIACOURT in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ SURDIACOURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ SURDIACOURT. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ SURDIACOURT. DRUKKERIJ SURDIACOURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ SURDIACOURT. Leave a respond for DRUKKERIJ SURDIACOURT. DRUKKERIJ SURDIACOURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ SURDIACOURT op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ SURDIACOURT
Location of DRUKKERIJ SURDIACOURT on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ SURDIACOURT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ SURDIACOURT DRUKKERIJ SURDIACOURT: EVIDENCE COIFFURE | SKICLUB EUPEN | ASSET | Leen Bakker | RealTime Consult

Other related companies as DRUKKERIJ SURDIACOURT: EVIDENCE COIFFURE | SKICLUB EUPEN | ASSET | Leen Bakker | RealTime Consult

DRUKKERIJ SURDIACOURT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ SURDIACOURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf DRUKKERIJ SURDIACOURT bevindt zich op het adres: HOLLEBEEKSTRAAT 41; 9661; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ SURDIACOURT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ SURDIACOURT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ SURDIACOURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ SURDIACOURT, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ SURDIACOURT op de kaart.

DRUKKERIJ SURDIACOURT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ SURDIACOURT, company assigned to the tax number BE04147857666. The company DRUKKERIJ SURDIACOURT is located at the address: HOLLEBEEKSTRAAT 41; 9661; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ SURDIACOURT were not found.
The main activity of DRUKKERIJ SURDIACOURT is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ SURDIACOURT is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ SURDIACOURT, open positions, location of DRUKKERIJ SURDIACOURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ SURDIACOURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ SURDIACOURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ SURDIACOURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ SURDIACOURT, employees, financial statistics.