DRUKKERIJ SUNPRINT

Contactgegevens DRUKKERIJ SUNPRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ SUNPRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ SUNPRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETSBRUGGESTRAAT 1; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50383435 (+32-50383435) 50383435 (+32-50383435)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ SUNPRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ SUNPRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ SUNPRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ SUNPRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ SUNPRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ SUNPRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ SUNPRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ SUNPRINT
Products information DRUKKERIJ SUNPRINT

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DRUKKERIJ SUNPRINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ SUNPRINT
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ SUNPRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ SUNPRINT
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ SUNPRINT

299901. Cokes | Coke
24410301. Gereedschapskisten, hout | Tool chests, wood
28139905. Waterstof | Hydrogen
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
80519903. Geestelijke retardatie ziekenhuis | Mental retardation hospital

Werken bij DRUKKERIJ SUNPRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ SUNPRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ SUNPRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ SUNPRINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

 • carrossier (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

 • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

 • Storingstechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

 • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

 • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

  Type: Vaste Job

  Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

 • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ SUNPRINT in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ SUNPRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ SUNPRINT. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ SUNPRINT. DRUKKERIJ SUNPRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ SUNPRINT. Leave a respond for DRUKKERIJ SUNPRINT. DRUKKERIJ SUNPRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ SUNPRINT op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ SUNPRINT
Location of DRUKKERIJ SUNPRINT on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ SUNPRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ SUNPRINT DRUKKERIJ SUNPRINT: Luxen K | CENTRALE ARLONAISE DES JEUX | BUREAU A B C & D | Coppens R | Bavo NV

Other related companies as DRUKKERIJ SUNPRINT: Luxen K | CENTRALE ARLONAISE DES JEUX | BUREAU A B C & D | Coppens R | Bavo NV

DRUKKERIJ SUNPRINT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ SUNPRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf DRUKKERIJ SUNPRINT bevindt zich op het adres: KETSBRUGGESTRAAT 1; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ SUNPRINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ SUNPRINT is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ SUNPRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ SUNPRINT, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ SUNPRINT op de kaart.

DRUKKERIJ SUNPRINT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ SUNPRINT, company assigned to the tax number BE09276000976. The company DRUKKERIJ SUNPRINT is located at the address: KETSBRUGGESTRAAT 1; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ SUNPRINT were not found.
The main activity of DRUKKERIJ SUNPRINT is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ SUNPRINT is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ SUNPRINT, open positions, location of DRUKKERIJ SUNPRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ SUNPRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ SUNPRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ SUNPRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ SUNPRINT, employees, financial statistics.