DRUKKERIJ MY EXPRESSION

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DRUKKERIJ MY EXPRESSION
Private companiesReal Estate • DRUKKERIJ MY EXPRESSION

Contactgegevens DRUKKERIJ MY EXPRESSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ MY EXPRESSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ MY EXPRESSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 5; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36697992 (+32-36697992) 36697992 (+32-36697992)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ MY EXPRESSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ MY EXPRESSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ MY EXPRESSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ MY EXPRESSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ MY EXPRESSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ MY EXPRESSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ MY EXPRESSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ MY EXPRESSION
Products information DRUKKERIJ MY EXPRESSION

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DRUKKERIJ MY EXPRESSION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ MY EXPRESSION
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ MY EXPRESSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ MY EXPRESSION
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ MY EXPRESSION

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service
76940101. Coil winding service | Coil winding service
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij DRUKKERIJ MY EXPRESSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ MY EXPRESSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ MY EXPRESSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ MY EXPRESSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ MY EXPRESSION in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ MY EXPRESSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ MY EXPRESSION. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ MY EXPRESSION. DRUKKERIJ MY EXPRESSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ MY EXPRESSION. Leave a respond for DRUKKERIJ MY EXPRESSION. DRUKKERIJ MY EXPRESSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ MY EXPRESSION op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ MY EXPRESSION
Location of DRUKKERIJ MY EXPRESSION on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ MY EXPRESSION

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ MY EXPRESSION DRUKKERIJ MY EXPRESSION: WILLY MAYEUR | De Bruycker L | L.C.T. | MICHEL VANDEZANDE ET CIE | ALBERT TONGLET

Other related companies as DRUKKERIJ MY EXPRESSION: WILLY MAYEUR | De Bruycker L | L.C.T. | MICHEL VANDEZANDE ET CIE | ALBERT TONGLET

DRUKKERIJ MY EXPRESSION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ MY EXPRESSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf DRUKKERIJ MY EXPRESSION bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 5; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ MY EXPRESSION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ MY EXPRESSION is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ MY EXPRESSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ MY EXPRESSION, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ MY EXPRESSION op de kaart.

DRUKKERIJ MY EXPRESSION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ MY EXPRESSION, company assigned to the tax number BE05619201660. The company DRUKKERIJ MY EXPRESSION is located at the address: MOLENSTRAAT 5; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ MY EXPRESSION were not found.
The main activity of DRUKKERIJ MY EXPRESSION is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ MY EXPRESSION is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ MY EXPRESSION, open positions, location of DRUKKERIJ MY EXPRESSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ MY EXPRESSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ MY EXPRESSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ MY EXPRESSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ MY EXPRESSION, employees, financial statistics.