DRUKKERIJ EXPRESS - BRION

Contactgegevens DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ EXPRESS - BRION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUINWIJKLAAN 98; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56351751 (+32-56351751) 56351751 (+32-56351751)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ EXPRESS - BRION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ EXPRESS - BRION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ EXPRESS - BRION
Products information DRUKKERIJ EXPRESS - BRION

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DRUKKERIJ EXPRESS - BRION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ EXPRESS - BRION
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ EXPRESS - BRION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ EXPRESS - BRION
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ EXPRESS - BRION

356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
33121003. Plate, terne | Plate, terne
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering

Werken bij DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ EXPRESS - BRION in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. DRUKKERIJ EXPRESS - BRION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. Leave a respond for DRUKKERIJ EXPRESS - BRION. DRUKKERIJ EXPRESS - BRION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ EXPRESS - BRION op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ EXPRESS - BRION
Location of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ EXPRESS - BRION DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: Studio Cité | TAVERNE PLAYA | KATHLEEN VAN DER HEYDEN | AUTO-ECOLE HENRY | Passe-Partout

Other related companies as DRUKKERIJ EXPRESS - BRION: Studio Cité | TAVERNE PLAYA | KATHLEEN VAN DER HEYDEN | AUTO-ECOLE HENRY | Passe-Partout

DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf DRUKKERIJ EXPRESS - BRION bevindt zich op het adres: TUINWIJKLAAN 98; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ EXPRESS - BRION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ EXPRESS - BRION op de kaart.

DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, company assigned to the tax number BE08053497314. The company DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is located at the address: TUINWIJKLAAN 98; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ EXPRESS - BRION were not found.
The main activity of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, open positions, location of DRUKKERIJ EXPRESS - BRION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ EXPRESS - BRION, employees, financial statistics.