DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO

Contactgegevens DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENHAGENSTRAAT 30; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14556765 (+32-14556765) 14556765 (+32-14556765)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO
Products information DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO

20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
50120302. Stacaravans | Motor homes
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.

Werken bij DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. Leave a respond for DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO. DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO
Location of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: ATOOMKUIS | GILLES TOUSSAINT | Pixelatelier | Mar茅chal Florence | Smedt L

Other related companies as DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO: ATOOMKUIS | GILLES TOUSSAINT | Pixelatelier | Mar茅chal Florence | Smedt L

DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO bevindt zich op het adres: KATTENHAGENSTRAAT 30; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO op de kaart.

DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, company assigned to the tax number BE04020141601. The company DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is located at the address: KATTENHAGENSTRAAT 30; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO were not found.
The main activity of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, open positions, location of DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ BAUDOIN EN CO, employees, financial statistics.