DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN

Contactgegevens DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RESEDASTRAAT 13; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 93720367 (+32-93720367) 93720367 (+32-93720367)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN
Products information DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN

679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
20219901. Boter olie | Butter oil
22111108. Frise, katoen | Frieze, cotton
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps

Werken bij DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. Leave a respond for DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN. DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN
Location of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: Entreprises Fauquet SPRL | AMERICAN SHOP | DAVIN | MEDIBAN | ANDR? VLAEMINCK

Other related companies as DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN: Entreprises Fauquet SPRL | AMERICAN SHOP | DAVIN | MEDIBAN | ANDR? VLAEMINCK

DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN bevindt zich op het adres: RESEDASTRAAT 13; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN op de kaart.

DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, company assigned to the tax number BE09994506835. The company DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is located at the address: RESEDASTRAAT 13; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN were not found.
The main activity of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, open positions, location of DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ ALLIET-GERMAIN, employees, financial statistics.