DRUKHUIS DE GROTE AREND

Contactgegevens DRUKHUIS DE GROTE AREND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKHUIS DE GROTE AREND: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKHUIS DE GROTE AREND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUZESTEENWEG 9; 9600; RONSE, België

Telefoon (phone): 92829687 (+32-92829687) 92829687 (+32-92829687)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKHUIS DE GROTE AREND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKHUIS DE GROTE AREND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKHUIS DE GROTE AREND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKHUIS DE GROTE AREND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKHUIS DE GROTE AREND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKHUIS DE GROTE AREND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKHUIS DE GROTE AREND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKHUIS DE GROTE AREND
Products information DRUKHUIS DE GROTE AREND

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DRUKHUIS DE GROTE AREND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKHUIS DE GROTE AREND
(Get full report from official database of BE for DRUKHUIS DE GROTE AREND)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKHUIS DE GROTE AREND
Addition kinds of activities for DRUKHUIS DE GROTE AREND

874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
50640203. Radios, nec | Radios, nec
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
72990402. Huis zitten | House sitting

Werken bij DRUKHUIS DE GROTE AREND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKHUIS DE GROTE AREND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKHUIS DE GROTE AREND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKHUIS DE GROTE AREND. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van DRUKHUIS DE GROTE AREND in sociale netwerken
Look for responds of DRUKHUIS DE GROTE AREND in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKHUIS DE GROTE AREND. Laat een reactie achter voor DRUKHUIS DE GROTE AREND. DRUKHUIS DE GROTE AREND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKHUIS DE GROTE AREND. Leave a respond for DRUKHUIS DE GROTE AREND. DRUKHUIS DE GROTE AREND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKHUIS DE GROTE AREND op de google maps. Adres en contacten DRUKHUIS DE GROTE AREND
Location of DRUKHUIS DE GROTE AREND on the google maps. Address and contacts of DRUKHUIS DE GROTE AREND

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKHUIS DE GROTE AREND DRUKHUIS DE GROTE AREND: SCHILPADDENEILAND | ROGER DEWULF | Blue Belgium | ALEXANDER M. | J. GILISSEN

Other related companies as DRUKHUIS DE GROTE AREND: SCHILPADDENEILAND | ROGER DEWULF | Blue Belgium | ALEXANDER M. | J. GILISSEN

DRUKHUIS DE GROTE AREND is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKHUIS DE GROTE AREND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf DRUKHUIS DE GROTE AREND bevindt zich op het adres: LEUZESTEENWEG 9; 9600; RONSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKHUIS DE GROTE AREND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKHUIS DE GROTE AREND is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKHUIS DE GROTE AREND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKHUIS DE GROTE AREND, openstaande posities, locatie van DRUKHUIS DE GROTE AREND op de kaart.

DRUKHUIS DE GROTE AREND is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKHUIS DE GROTE AREND, company assigned to the tax number BE08033996582. The company DRUKHUIS DE GROTE AREND is located at the address: LEUZESTEENWEG 9; 9600; RONSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKHUIS DE GROTE AREND were not found.
The main activity of DRUKHUIS DE GROTE AREND is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKHUIS DE GROTE AREND is not available. You also can look at reviews of DRUKHUIS DE GROTE AREND, open positions, location of DRUKHUIS DE GROTE AREND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKHUIS DE GROTE AREND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKHUIS DE GROTE AREND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKHUIS DE GROTE AREND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKHUIS DE GROTE AREND, employees, financial statistics.