CHASSE COPY & MULTIMEDIA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • CHASSE COPY & MULTIMEDIA
Private companiesMembership Organizations • CHASSE COPY & MULTIMEDIA

Contactgegevens CHASSE COPY & MULTIMEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHASSE COPY & MULTIMEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHASSE COPY & MULTIMEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EPIRMEZ 16; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26440634 (+32-26440634) 26440634 (+32-26440634)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHASSE COPY & MULTIMEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHASSE COPY & MULTIMEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHASSE COPY & MULTIMEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHASSE COPY & MULTIMEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHASSE COPY & MULTIMEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHASSE COPY & MULTIMEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHASSE COPY & MULTIMEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHASSE COPY & MULTIMEDIA
Products information CHASSE COPY & MULTIMEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHASSE COPY & MULTIMEDIA
(Get full report from official database of BE for CHASSE COPY & MULTIMEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHASSE COPY & MULTIMEDIA
Addition kinds of activities for CHASSE COPY & MULTIMEDIA

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
594400. Sieradenwinkels | Jewelry stores
27820201. albums | Albums
32290801. Kerstboom ornamenten, van glas geproduceerd ter plaatse | Christmas tree ornaments, from glass produced on-site
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec

Werken bij CHASSE COPY & MULTIMEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHASSE COPY & MULTIMEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHASSE COPY & MULTIMEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHASSE COPY & MULTIMEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van CHASSE COPY & MULTIMEDIA in sociale netwerken
Look for responds of CHASSE COPY & MULTIMEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHASSE COPY & MULTIMEDIA. Laat een reactie achter voor CHASSE COPY & MULTIMEDIA. CHASSE COPY & MULTIMEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHASSE COPY & MULTIMEDIA. Leave a respond for CHASSE COPY & MULTIMEDIA. CHASSE COPY & MULTIMEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHASSE COPY & MULTIMEDIA op de google maps. Adres en contacten CHASSE COPY & MULTIMEDIA
Location of CHASSE COPY & MULTIMEDIA on the google maps. Address and contacts of CHASSE COPY & MULTIMEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHASSE COPY & MULTIMEDIA CHASSE COPY & MULTIMEDIA: BSC ( BOATING ) | COIFFURE RONNERO | Dethaey P | MULTI-SERVICES | Maatwerk VZW

Other related companies as CHASSE COPY & MULTIMEDIA: BSC ( BOATING ) | COIFFURE RONNERO | Dethaey P | MULTI-SERVICES | Maatwerk VZW

CHASSE COPY & MULTIMEDIA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHASSE COPY & MULTIMEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf CHASSE COPY & MULTIMEDIA bevindt zich op het adres: AVENUE EPIRMEZ 16; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van CHASSE COPY & MULTIMEDIA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHASSE COPY & MULTIMEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHASSE COPY & MULTIMEDIA, openstaande posities, locatie van CHASSE COPY & MULTIMEDIA op de kaart.

CHASSE COPY & MULTIMEDIA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHASSE COPY & MULTIMEDIA, company assigned to the tax number BE05409088134. The company CHASSE COPY & MULTIMEDIA is located at the address: AVENUE EPIRMEZ 16; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of CHASSE COPY & MULTIMEDIA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHASSE COPY & MULTIMEDIA is not available. You also can look at reviews of CHASSE COPY & MULTIMEDIA, open positions, location of CHASSE COPY & MULTIMEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHASSE COPY & MULTIMEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHASSE COPY & MULTIMEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHASSE COPY & MULTIMEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHASSE COPY & MULTIMEDIA, employees, financial statistics.