BUSINESS AND DEVELOPMENT

Contactgegevens BUSINESS AND DEVELOPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSINESS AND DEVELOPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSINESS AND DEVELOPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BRUYERE 34; 1420; BRAINE-L`ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23849531 (+32-23849531) 23849531 (+32-23849531)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSINESS AND DEVELOPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSINESS AND DEVELOPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSINESS AND DEVELOPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSINESS AND DEVELOPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSINESS AND DEVELOPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSINESS AND DEVELOPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSINESS AND DEVELOPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSINESS AND DEVELOPMENT
Products information BUSINESS AND DEVELOPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BUSINESS AND DEVELOPMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSINESS AND DEVELOPMENT
(Get full report from official database of BE for BUSINESS AND DEVELOPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSINESS AND DEVELOPMENT
Addition kinds of activities for BUSINESS AND DEVELOPMENT

358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site

Werken bij BUSINESS AND DEVELOPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSINESS AND DEVELOPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSINESS AND DEVELOPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSINESS AND DEVELOPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

Zoek naar antwoorden van BUSINESS AND DEVELOPMENT in sociale netwerken
Look for responds of BUSINESS AND DEVELOPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSINESS AND DEVELOPMENT. Laat een reactie achter voor BUSINESS AND DEVELOPMENT. BUSINESS AND DEVELOPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSINESS AND DEVELOPMENT. Leave a respond for BUSINESS AND DEVELOPMENT. BUSINESS AND DEVELOPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSINESS AND DEVELOPMENT op de google maps. Adres en contacten BUSINESS AND DEVELOPMENT
Location of BUSINESS AND DEVELOPMENT on the google maps. Address and contacts of BUSINESS AND DEVELOPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSINESS AND DEVELOPMENT BUSINESS AND DEVELOPMENT: ONS EIGEN HUIS | LUDWIG RENTMEISTER | STEVEN VAN CALENBERGH | M.P. HEYDENS | GUIDO LEENAERTS

Other related companies as BUSINESS AND DEVELOPMENT: ONS EIGEN HUIS | LUDWIG RENTMEISTER | STEVEN VAN CALENBERGH | M.P. HEYDENS | GUIDO LEENAERTS

BUSINESS AND DEVELOPMENT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSINESS AND DEVELOPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf BUSINESS AND DEVELOPMENT bevindt zich op het adres: RUE DE LA BRUYERE 34; 1420; BRAINE-L`ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in BUSINESS AND DEVELOPMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSINESS AND DEVELOPMENT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSINESS AND DEVELOPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSINESS AND DEVELOPMENT, openstaande posities, locatie van BUSINESS AND DEVELOPMENT op de kaart.

BUSINESS AND DEVELOPMENT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSINESS AND DEVELOPMENT, company assigned to the tax number BE07979064941. The company BUSINESS AND DEVELOPMENT is located at the address: RUE DE LA BRUYERE 34; 1420; BRAINE-L`ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in BUSINESS AND DEVELOPMENT were not found.
The main activity of BUSINESS AND DEVELOPMENT is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSINESS AND DEVELOPMENT is not available. You also can look at reviews of BUSINESS AND DEVELOPMENT, open positions, location of BUSINESS AND DEVELOPMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSINESS AND DEVELOPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSINESS AND DEVELOPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSINESS AND DEVELOPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSINESS AND DEVELOPMENT, employees, financial statistics.