AARSCHOTS COPY CENTER

Contactgegevens AARSCHOTS COPY CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AARSCHOTS COPY CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AARSCHOTS COPY CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELISABETHLAAN 117; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16561838 (+32-16561838) 16561838 (+32-16561838)

Fax (fax): +32 (51) 598-30-83 +32 (51) 598-30-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AARSCHOTS COPY CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AARSCHOTS COPY CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AARSCHOTS COPY CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AARSCHOTS COPY CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AARSCHOTS COPY CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AARSCHOTS COPY CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AARSCHOTS COPY CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AARSCHOTS COPY CENTER
Products information AARSCHOTS COPY CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02298034667
Ondernemingsnummer: 5574981689
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Photocopies,Reprographies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AARSCHOTS COPY CENTER
(Get full report from official database of BE for AARSCHOTS COPY CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AARSCHOTS COPY CENTER
Addition kinds of activities for AARSCHOTS COPY CENTER

203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
20999921. Azijn | Vinegar
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
39140405. Houtwerk, geplateerd (alle metalen) | Hollowware, plated (all metals)
63710200. Unie fondsen | Union funds
73590802. Live plant verhuur | Live plant rental
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij AARSCHOTS COPY CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AARSCHOTS COPY CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AARSCHOTS COPY CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AARSCHOTS COPY CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van AARSCHOTS COPY CENTER in sociale netwerken
Look for responds of AARSCHOTS COPY CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AARSCHOTS COPY CENTER. Laat een reactie achter voor AARSCHOTS COPY CENTER. AARSCHOTS COPY CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AARSCHOTS COPY CENTER. Leave a respond for AARSCHOTS COPY CENTER. AARSCHOTS COPY CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AARSCHOTS COPY CENTER op de google maps. Adres en contacten AARSCHOTS COPY CENTER
Location of AARSCHOTS COPY CENTER on the google maps. Address and contacts of AARSCHOTS COPY CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AARSCHOTS COPY CENTER AARSCHOTS COPY CENTER: KBC | Rotex Europe | INSTITUT ST.URSULE | CATHERINE WILLEMS | ROGER CLAEYS

Other related companies as AARSCHOTS COPY CENTER: KBC | Rotex Europe | INSTITUT ST.URSULE | CATHERINE WILLEMS | ROGER CLAEYS

AARSCHOTS COPY CENTER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AARSCHOTS COPY CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02298034667. Het bedrijf AARSCHOTS COPY CENTER bevindt zich op het adres: ELISABETHLAAN 117; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies,Reprographies..
De hoofdactiviteit van AARSCHOTS COPY CENTER is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AARSCHOTS COPY CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AARSCHOTS COPY CENTER, openstaande posities, locatie van AARSCHOTS COPY CENTER op de kaart.

AARSCHOTS COPY CENTER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AARSCHOTS COPY CENTER, company assigned to the tax number BE02298034667. The company AARSCHOTS COPY CENTER is located at the address: ELISABETHLAAN 117; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies,Reprographies..
The main activity of AARSCHOTS COPY CENTER is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AARSCHOTS COPY CENTER is not available. You also can look at reviews of AARSCHOTS COPY CENTER, open positions, location of AARSCHOTS COPY CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AARSCHOTS COPY CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AARSCHOTS COPY CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AARSCHOTS COPY CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AARSCHOTS COPY CENTER, employees, financial statistics.