Yip Oosterse Produkten

Contactgegevens Yip Oosterse Produkten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yip Oosterse Produkten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yip Oosterse Produkten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 3; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 56 32 (+32-03 314 56 32) 03 314 56 32 (+32-03 314 56 32)

Fax (fax): +32 (86) 281-57-19 +32 (86) 281-57-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yip Oosterse Produkten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yip Oosterse Produkten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yip Oosterse Produkten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yip Oosterse Produkten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yip Oosterse Produkten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yip Oosterse Produkten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yip Oosterse Produkten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yip Oosterse Produkten
Products information Yip Oosterse Produkten

BTW identificatienummer (tax): BE04023162841
Ondernemingsnummer: 4523864746
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Yip Oosterse Produkten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import - Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yip Oosterse Produkten
(Get full report from official database of BE for Yip Oosterse Produkten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yip Oosterse Produkten
Addition kinds of activities for Yip Oosterse Produkten

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
20460111. Graan gluten | Wheat gluten
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
35310415. Screeds en screeding machines | Screeds and screeding machines
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
49719901. Opvangreservoir, irrigatie | Impounding reservoir, irrigation

Werken bij Yip Oosterse Produkten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yip Oosterse Produkten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yip Oosterse Produkten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yip Oosterse Produkten. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Yip Oosterse Produkten in sociale netwerken
Look for responds of Yip Oosterse Produkten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yip Oosterse Produkten. Laat een reactie achter voor Yip Oosterse Produkten. Yip Oosterse Produkten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yip Oosterse Produkten. Leave a respond for Yip Oosterse Produkten. Yip Oosterse Produkten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yip Oosterse Produkten op de google maps. Adres en contacten Yip Oosterse Produkten
Location of Yip Oosterse Produkten on the google maps. Address and contacts of Yip Oosterse Produkten

Andere gerelateerde bedrijven als come Yip Oosterse Produkten Yip Oosterse Produkten: FUNةRAILLES DERWA L. | KORTENAKEN DELICATESSEN | TEBEO-TRAPPERS | Kings | DELTRIAN INTERNATIONAL

Other related companies as Yip Oosterse Produkten: FUNةRAILLES DERWA L. | KORTENAKEN DELICATESSEN | TEBEO-TRAPPERS | Kings | DELTRIAN INTERNATIONAL

Yip Oosterse Produkten is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yip Oosterse Produkten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04023162841. Het bedrijf Yip Oosterse Produkten bevindt zich op het adres: Industrieweg 3; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Import - Export. Producten gemaakt in Yip Oosterse Produkten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yip Oosterse Produkten is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yip Oosterse Produkten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yip Oosterse Produkten, openstaande posities, locatie van Yip Oosterse Produkten op de kaart.

Yip Oosterse Produkten is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yip Oosterse Produkten, company assigned to the tax number BE04023162841. The company Yip Oosterse Produkten is located at the address: Industrieweg 3; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Import - Export. Products created in Yip Oosterse Produkten were not found.
The main activity of Yip Oosterse Produkten is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Yip Oosterse Produkten is not available. You also can look at reviews of Yip Oosterse Produkten, open positions, location of Yip Oosterse Produkten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yip Oosterse Produkten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yip Oosterse Produkten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yip Oosterse Produkten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yip Oosterse Produkten, employees, financial statistics.