European Coordination Organisation NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • European Coordination Organisation NV
Private companiesAgricultural Services • European Coordination Organisation NV

Contactgegevens European Coordination Organisation NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Coordination Organisation NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Coordination Organisation NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelserstraat 41 Box 3; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 13 40 (+32-089 56 13 40) 089 56 13 40 (+32-089 56 13 40)

Fax (fax): 089 56 13 41 (+32-089 56 13 41) 089 56 13 41 (+32-089 56 13 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Coordination Organisation NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Coordination Organisation NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Coordination Organisation NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Coordination Organisation NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Coordination Organisation NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Coordination Organisation NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Coordination Organisation NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Coordination Organisation NV
Products information European Coordination Organisation NV

BTW identificatienummer (tax): BE04968261718
Ondernemingsnummer: 5127288818
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in European Coordination Organisation NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import - Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Coordination Organisation NV
(Get full report from official database of BE for European Coordination Organisation NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Coordination Organisation NV
Addition kinds of activities for European Coordination Organisation NV

23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
26790803. Wallboard, versierd: gemaakt van gekochte materialen | Wallboard, decorated: made from purchased material
28699919. Freon | Freon
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
39499909. Speeltoestellen | Playground equipment
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij European Coordination Organisation NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Coordination Organisation NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Coordination Organisation NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Coordination Organisation NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

Zoek naar antwoorden van European Coordination Organisation NV in sociale netwerken
Look for responds of European Coordination Organisation NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Coordination Organisation NV. Laat een reactie achter voor European Coordination Organisation NV. European Coordination Organisation NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Coordination Organisation NV. Leave a respond for European Coordination Organisation NV. European Coordination Organisation NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Coordination Organisation NV op de google maps. Adres en contacten European Coordination Organisation NV
Location of European Coordination Organisation NV on the google maps. Address and contacts of European Coordination Organisation NV

Andere gerelateerde bedrijven als come European Coordination Organisation NV European Coordination Organisation NV: RENMANS | MARQUET VISE SPRL | Sabinot C | LUC VAN PARYS | ALBERT WELVAERT

Other related companies as European Coordination Organisation NV: RENMANS | MARQUET VISE SPRL | Sabinot C | LUC VAN PARYS | ALBERT WELVAERT

European Coordination Organisation NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Coordination Organisation NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968261718. Het bedrijf European Coordination Organisation NV bevindt zich op het adres: Pelserstraat 41 Box 3; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 773,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Import - Export. Producten gemaakt in European Coordination Organisation NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Coordination Organisation NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Coordination Organisation NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Coordination Organisation NV, openstaande posities, locatie van European Coordination Organisation NV op de kaart.

European Coordination Organisation NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Coordination Organisation NV, company assigned to the tax number BE04968261718. The company European Coordination Organisation NV is located at the address: Pelserstraat 41 Box 3; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 773,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Import - Export. Products created in European Coordination Organisation NV were not found.
The main activity of European Coordination Organisation NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of European Coordination Organisation NV is not available. You also can look at reviews of European Coordination Organisation NV, open positions, location of European Coordination Organisation NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Coordination Organisation NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Coordination Organisation NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Coordination Organisation NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Coordination Organisation NV, employees, financial statistics.