Dynamic Trading BVBA

Contactgegevens Dynamic Trading BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dynamic Trading BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dynamic Trading BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Consciencestraat 5; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 30 15 (+32-014 42 30 15) 014 42 30 15 (+32-014 42 30 15)

Fax (fax): 014 43 54 91 (+32-014 43 54 91) 014 43 54 91 (+32-014 43 54 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dynamic Trading BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dynamic Trading BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dynamic Trading BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dynamic Trading BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dynamic Trading BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dynamic Trading BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dynamic Trading BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dynamic Trading BVBA
Products information Dynamic Trading BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07105926513
Ondernemingsnummer: 5945495605
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Dynamic Trading BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import - Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dynamic Trading BVBA
(Get full report from official database of BE for Dynamic Trading BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dynamic Trading BVBA
Addition kinds of activities for Dynamic Trading BVBA

15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
27820203. plakboeken | Scrapbooks
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
59929902. Planten, potten | Plants, potted
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij Dynamic Trading BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dynamic Trading BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dynamic Trading BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dynamic Trading BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Dynamic Trading BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dynamic Trading BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dynamic Trading BVBA. Laat een reactie achter voor Dynamic Trading BVBA. Dynamic Trading BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dynamic Trading BVBA. Leave a respond for Dynamic Trading BVBA. Dynamic Trading BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dynamic Trading BVBA op de google maps. Adres en contacten Dynamic Trading BVBA
Location of Dynamic Trading BVBA on the google maps. Address and contacts of Dynamic Trading BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dynamic Trading BVBA Dynamic Trading BVBA: LIBRIS | JEAN-PIERRE SCHEPENS | Locatiolne | WILBEA | M. EYSSEN

Other related companies as Dynamic Trading BVBA: LIBRIS | JEAN-PIERRE SCHEPENS | Locatiolne | WILBEA | M. EYSSEN

Dynamic Trading BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dynamic Trading BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07105926513. Het bedrijf Dynamic Trading BVBA bevindt zich op het adres: Hendrik Consciencestraat 5; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Import - Export. Producten gemaakt in Dynamic Trading BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dynamic Trading BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dynamic Trading BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dynamic Trading BVBA, openstaande posities, locatie van Dynamic Trading BVBA op de kaart.

Dynamic Trading BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dynamic Trading BVBA, company assigned to the tax number BE07105926513. The company Dynamic Trading BVBA is located at the address: Hendrik Consciencestraat 5; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Import - Export. Products created in Dynamic Trading BVBA were not found.
The main activity of Dynamic Trading BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dynamic Trading BVBA is not available. You also can look at reviews of Dynamic Trading BVBA, open positions, location of Dynamic Trading BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dynamic Trading BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dynamic Trading BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dynamic Trading BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dynamic Trading BVBA, employees, financial statistics.